Landelijk toilet

Landelijk toilet

Een landelijk toilet heeft altijd een warme, huiselijke sfeer. Dit wordt gecreëerd door het kleurgebruik, het gebruik van accessoires en de producten die men plaatst in een landelijk toilet. Ben je benieuwd of deze stijl bij jou past? Graag vertellen wij je meer over de kenmerken, zodat je kunt ontdekken of deze stijl past bij jouw wensen.

Huiselijke warme sfeer

De kleuren die je gebruikt in een ruimte bepalen vaak de sfeer en de uitstraling. Dit geldt ook voor het kleinste kamertje in je huis. Om een landelijk toilet echt een landelijke uitstraling te geven kun je het beste neutrale, warme en zachte kleuren gebruiken. Denk hierbij aan crèmekleuren, zoals beige en gebroken wittinten.

Natuurlijke materialen

Vaak voeren houtkleuren en -materialen de boventoon in een landelijke ruimte. Een mooie houten vloer geeft direct een warme uitstraling aan het toilet. Wil je liever geen hout, maar wel de look van hout? Dat kan! Tegenwoordig kun je kiezen voor een tegelvloer met houtlook! Wel de look, maar niet het onderhoud. Praktisch en warm tegelijkertijd, ideaal voor jouw landelijk toilet!

Een landelijk closet en fontein

Bij een landelijke stijl draait het om sierlijke elementen welke je kunt terugvinden in closets en fonteinen. Zo zijn er closets die onder aan de rand een sierrandje hebben en ook fonteinen met sierlijke vormen. Plaats in je toilet sfeervolle accessoires, zoals kaarsjes, houten of rieten opbergmandjes en schilderijtjes om het optimale landelijke gevoel helemaal af te maken!

Bekijk onze producten

Heb je interesse gekregen in het landelijk toilet en wil jij graag deze stijl toepassen in je toiletruimte? Bekijk dan al onze producten in de webshop. Ons assortiment biedt verschillende producten die perfect passen in een landelijk toilet. Pas eventueel de filters toe om een goed overzicht te krijgen van een bepaald aantal producten. Bij Saniweb profiteer je bovendien altijd van de scherpste prijzen én je producten worden gratis thuisbezorgd (bij bestellingen vanaf 50,-) op een door jou gekozen moment.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op