Douchen in stijl en comfort

Douchen in stijl en comfort

Vrijwel elke dag staan we onder de douche. Onder die douche wassen we ons niet alleen, maar laden we ons ook op voor de dag die komt of spoelen we de vermoeidheid van een lange dag van ons af. Wanneer je doucht in stijl en comfort, wordt het nog fijner om onder de douche te staan. Saniweb biedt verschillende douchemogelijkheden waardoor je douche er extra mooi uit ziet en nog comfortabeler wordt. Laat je inspireren!

Creatief met douchewanden

Douchen in stijl kan op vele verschillende manieren. Eén van de focuspunten hierbij is de douchewand. Zo oogt een volledige glazen inloopdouche zeer stijlvol en ruimtelijk. Wil je van je douche een echte eyecatcher maken? Denk dan eens aan grote marmeren tegels op de wand in combinatie met een donkere douchevloer. Het contrast tussen deze twee kleuren zorgt voor een luxe uitstraling. Ben je juist een liefhebber van kleur? Dan is een mozaïek van kleine gekleurde tegeltjes een mooie oplossing voor een stijlvolle douche. Je douche trekt direct de aandacht!

+
Marmerlook vloertegel Rex I CLASSICI DI REX 60x60cm Statuario Gerectificeerd

Mooie en praktische douchemogelijkheden

Je stijlvolle douche is natuurlijk niet compleet zonder een mooie doucheafvoer. Een mooie, smalle douchegoot is de perfecte keuze wanneer je een moderne douche wilt creëren. Daarnaast mag een comfortabele hoofd- of handdouche niet ontbreken, zoals een grote regendouche waarbij je je even in een zomerse regenbui waant. Maak daarnaast je douche helemaal af met bijpassende accessoires. Denk hierbij aan een glanzende chromen zeepbakje of een moderne doucheplanchet waar je al je doucheartikelen kwijt kan. Hierdoor hoef je deze niet op de grond neer te zetten, wat rommelig kan ogen.

Bekijk de producten

Ben je geïnspireerd en wil jij ook douchen in stijl en comfort? Bekijk dan alle douche artikelen in onze webshop.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op