Design badkamer

Design badkamer

Een design badkamer is origineel. Wanneer jij hiervoor kiest weet je bijna zeker dat er niemand is met eenzelfde badkamer. Deze stijl badkamer heeft veel overeenkomsten met een moderne badkamer, omdat ook deze stijl strakke afwerkingen heeft en er veel luxe materialen worden verwerkt in deze badkamers. Benieuwd naar de specifieke kenmerken van een design badkamer en of het iets voor jou is? Lees dan verder om een goed beeld te krijgen van een design badkamer.

Een echte eyecatcher

Over het algemeen trekt design de aandacht ongeacht om welk product het gaat. Dus als jij kiest voor een design badkamer, dan weet je zeker dat je een eyecatcher in huis haalt. Dit komt doordat design badkamers voorzien zijn van de laatste technologieën en de nieuwste producten. Denk bijvoorbeeld aan een designradiator of een kraan die op infrarood technologie werkt. Vaak zijn in deze badkamerstijlen één of meerdere aspecten die de aandacht trekken, zoals onderstaande badmeubels.

Voeg persoonlijke details toe

Een design badkamer is uniek. Dit komt doordat een design badkamer zich uitstekend leent om je persoonlijke smaak tot uiting te brengen. Maak daarom gebruik van unieke details, zoals een mozaïek wand of sierlijke kraan. Veel keus is er in verschillende producten voor je douche, bad en toilet waaruit je kan kiezen om je badkamer helemaal design waardig te laten zijn! Kies bijvoorbeeld voor zwarte toiletrolhouders en zwarte accessoires voor een chique maar toch stoere uitstraling!

Volgens de laatste technologieën

De topkwaliteit producten voor douche, bad en toilet waarin de laatste technologieën zijn verwerkt, maken je badkamer tot een design badkamer. Om deze badkamerstijl echt uit te laten blinken wordt vaak voor ledverlichting gekozen. Hierdoor kan je de opvallende aspecten nog mooier verlichten waardoor deze beter opvallen. Creëer een speciaal effect door ledverlichting in een kleur toe te voegen aan je badkamer.

Bekijk onze design badkamers

Wil jij graag een design badkamer? Bekijk dan de producten van Saniweb! Ons assortiment biedt volop keuze als het gaat om deze badkamerstijl. Door de veelzijdigheid kan jij je design badkamer helemaal naar je eigen smaak inrichten! Bekijk de producten in onze webshop en krijg een beeld van de mogelijkheden waar jij uit kan kiezen.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Vraag jouw prijs op