10x tips van onze sanitair experts!

10x tips van onze sanitair experts!

26 oktober 2023

Het kopen van een badkamer vereist aandacht en tijd. Wij bij Saniweb staan voor je klaar om je in dit proces te begeleiden. We hebben een klantenservice die iedere dag voor je klaar staat. Of je nu de voorkeur geeft aan telefonisch contact, chatten, appen of e-mailen, de keuze is aan jou!

Om jou al een handje te helpen hebben onze sanitair experts 10 tips voor jou op een rijtje gezet:

Tip nummer 1: bepaal je stijl en voorkeuren

Voordat je begint met winkelen, overweeg welke stijl en kleurenpalet je voor je badkamer wilt hebben. Maak bijvoorbeeld een moodboard of verzamel afbeeldingen van mooie badkamers of toiletruimtes op Pinterest.

moodboard badkamer
moodboard badkamer

Tip nummer 2: meet je ruimte nauwkeurig

Meet de beschikbare ruimte in je badkamer nauwkeurig op. Zo kunnen wij een realistisch 3D ontwerp voor je maken met de met de juiste maten van jouw badkamer. Dit zal je helpen bij het kiezen van producten die goed passen en voorkomen dat je verkeerde aankopen doet.

Tip nummer 3: maak een lijst van benodigde items

Maak een lijst van alle benodigde items, zoals een bad, douche, toilet, wastafel, kranen en accessoires. Dit zal je helpen om gestructureerd te winkelen en niets over het hoofd te zien.

jannicke en gitte

Tip nummer 4: vergelijk prijzen en merken

Saniweb biedt een breed scala aan merken en producten. Vergelijk prijzen en lees reviews om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Daarnaast staat onze klantenservice altijd tot je beschikking om je te helpen bij het vinden van een alternatief product met een afwijkende prijs of kwaliteit.

jannicke en gitte

Tip nummer 5: gebruik onze handige keuzehulpen

Ons assortiment is enorm uitgebreid, wat natuurlijk fijn is; er valt voor iedereen iets te kiezen. Maar kun je door de bomen het bos niet meer zien? Dan kunnen onze keuzehulpen helpen. Beantwoord enkele vragen en wij selecteren de juiste producten voor jou!

Tip nummer 6: overweeg duurzaamheid en energie-efficiëntie

Als je milieubewust bent, kijk dan naar producten met energiezuinige kenmerken, zoals waterbesparende kranen, elektrische radiator en toiletten. Dit kan op de lange termijn geld en hulpbronnen besparen.

Tip nummer 7: controleer de wateraansluitingen en de locaties voor de afvoer

Voordat je sanitair en kranen kiest, controleer of de locatie van de wateraansluitingen en afvoeren in je badkamer overeenkomt met de specificaties van de producten die je wilt kopen. Dit voorkomt extra kosten voor aanpassingen.

Tip nummer 8: laat je order door ons controleren

Denk je dat je alles hebt? Laat je order dan door ons controleren! Vaak zien we dat klanten kleine onderdelen vergeten wat vervelend kan zijn wanneer je badkamer gemonteerd wordt. Denk hierbij aan bevestigingsmateriaal of iets simpels zoals een plug.

jannicke en gitte

Tip nummer 9: meet de deur- en gangbreedtes

Stel je voor dat je een douchedeur wilt kopen die 120 centimeter breed en 200 centimeter hoog is. Voordat je de deur bestelt, is het essentieel om de afmetingen van de deuropening en het trappengat waar de deur doorheen moet te meten. Zorg ervoor dat de deur zonder problemen door de openingen kan gaan. Dit voorkomt problemen bij de levering.

Tip nummer 10: regel een mobiele douchecabine

Wanneer je je gehele badkamer gaat vernieuwen, heb je 2 à 3 weken geen badkamer tot je beschikking. Een mobiele douchecabine kan hierbij uitkomst bieden! Deze tijdelijke douche plaats je bijvoorbeeld in je tuin. Zo hoef je je buren niet onnodig lastig te vallen.

Onze klantenservice helpt je verder!

Met deze tien waardevolle tips ben je goed voorbereid om jouw badkamerrenovatie of -inrichting tot een succes te maken. Onthoud echter altijd dat vragen en twijfels natuurlijk kunnen opkomen tijdens dit proces. Daarom willen we benadrukken dat onze klantenservice bij Saniweb altijd voor je klaarstaat. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste product, het begrijpen van specificaties, of het oplossen van eventuele problemen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op met onze sanitair experts

pakket inpakken
26 oktober 2023 | Categorieën: Badkamer