Afvoer en sifon

Voor het afvoeren van het water in je douchebak heb je een afvoer en sifon nodig. Saniweb heeft een ruim aanbod afvoeren en sifons waardoor je vrijwel altijd hetgeen vindt wat je zoekt. Bekijk de producten in de webshop en vind de perfecte afvoer en sifon voor jouw douche.

58 producten
Pagina
58 producten
Pagina

Een afvoer en sifon voor iedere douche

Bij het aansluiten van een douchebak heb je een afvoer en/of sifon nodig om het water af te voeren. Saniweb biedt afvoeren en sifons in verschillende afmetingen en vormen. Daardoor vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt om een goed functionerende afvoer in je douchebak te kunnen installeren.

Verschillende uitvoeringen

Met een afvoer en sifon loopt niet alleen het water weg, het zorgt er ook voor dat luchtjes uit het riool (waar de afvoeren van je huis op uitkomen) de badkamer niet bereiken. Het is dus van belang dat de afvoer van een douchebak nauwkeurig wordt aangelegd. Saniweb helpt je hierbij en biedt in het assortiment onder andere losse sifons en afvoeren maar ook complete sets. Bovendien zijn er ook modellen met uittrekbare pijpen, compensatiestukken, vuilvangers en een uitneembaar waterslot.

Het aansluiten van de afvoer of sifon

Ga je de afvoer en sifon aansluiten bij de douchebak? Bekijk dan ook ons aanbod montagespullen. Hier vind je onder andere bevestigingssets, kit, lijm en andere spullen die je nodig hebt voor deze klus.

Bekijk de afvoer en sifon douche producten

Wil jij de ideale afvoer en sifon vinden voor jouw douche? Bekijk dan ons aanbod in de webshop. Bij Saniweb profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.