Haardrogerhouder

Met een haardrogerhouder houd je je föhn binnen handbereik. Zo houd je je föhn binnen handbereik en geef je het apparaat een vaste plek. Doordat je de houder kunt ophangen bespaart het ook nog eens ruimte in de badkamer die je kunt benutten voor andere badkamerproducten. Voor nog meer gemak kun je de haardrogerhouder dicht bij een stopcontact plaatsen zodat je meteen je föhn kunt aansluiten. Saniweb heeft een breed aanbod aan haardrogerhouders. Er zal vrijwel altijd iets tussen zitten naar jouw smaak. Benieuwd naar het hele assortiment? Lees hier verder.

8 producten
8 producten

Soorten haardrogerhouders

Het assortiment haardrogerhouders is erg divers bij Saniweb. Iedere badkamer heeft een andere stijl en de haardrogerhouders van Saniweb zullen altijd ergens naadloos bij aansluiten. Heb je een badkamer met een industrieel uiterlijk? Dan zijn de haardrogers met een chromen afwerking of een zwarte kleur een mooie toevoeging. Daarnaast staan deze ook netjes in een tijdloze badkamer. Heb je een moderne badkamer? De haardrogers in het wit staan hier perfect bij. Bepaalde haardrogerhouders van Saniweb hebben ook de optie voor een scheerstopcontact. Zo heeft je partner of jijzelf ook de keuze om de houder voor het scheerapparaat te gebruiken. Een extra product is daarom niet nodig. Bovendien kun je bij verschillende houders ook de snelheden bepalen als je hem inclusief haardroger aanschaft.

Haardrogerhouders in de goede maat

Als je kiest voor een haardroger in je badkamer is het belangrijk te kijken naar de maat van je föhn. Bij Saniweb heb je keuze uit twee verschillende breedtes: 8 - 9 cm en 11 - 12 cm. De houders zijn niet hoger dan 4 cm wat ervoor zorgt dat de föhn mooi tot zijn recht komt.

Bekijk de producten

Benieuwd naar het gehele assortiment haardrogerhouders van Saniweb? Bezoek dan onze webshop. Heb je het juiste product gevonden? Je bestelt het product makkelijk en snel online. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.