Inzet voor toiletborstelhouder

Met een inzet voor de toiletborstelhouder is je toiletborstel makkelijk weer uit het zicht en bovendien snel bij de hand wanneer je deze nodig hebt. Saniweb biedt een ruim assortiment inzetten voor toiletborstelhouders in verschillende kleuren en materialen. Ben jij op zoek naar een houder voor je toiletborstel? Bekijk de producten in onze webshop.

14 producten
14 producten

Snel je toiletborstel uit het zicht door de inzet voor de toiletborstelhouder

Een inzet voor de toiletborstelhouder is om verschillende redenen handig om in de toiletruimte te hebben staan. Het zorgt er allereerst voor dat de toiletborstel bij de hand is wanneer je deze nodig hebt en dat je deze ook weer snel uit het zicht kunt plaatsen. Bovendien fungeert de inzet voor de toiletborstelhouder ook als opvangbak voor water dat soms uit de toiletborstel druipt wanneer deze is gebruikt.

Verschillende modellen

Er zijn verschillende modellen voor een inzet van de toiletborstelhouder. Zo kun je kiezen voor een model dat aan de wand gemonteerd wordt. Hierdoor kun je de vloer van de toiletruimte gemakkelijker schoonmaken en bovendien bevordert het het ruimtelijke aspect in de ruimte. Handig als je bijvoorbeeld een kleine toiletruimte hebt. Wil je liever de inzet van de toiletborstelhouders kunnen verzetten of makkelijk kunnen vervangen? Kies dan voor een los model. Daarnaast kun je nog kiezen tussen halfhoge en hoge modellen. Bij de eerste variant blijf je een groot deel van de steel van de toiletborstel zien, bij de laatste verdwijnt deze grotendeels uit het zicht.

Diverse materialen

De inzetten voor toiletborstelhouders zijn gemaakt van verschillende materialen en kleuren. Daardoor vind je vrijwel altijd een houder die past bij het interieur van je toiletruimte. In het assortiment van Saniweb vind je onder andere inzetten van glas, keramiek, messing en andere materialen. De houders zijn van gerenommeerde sanitairmerken zoals Grohe, Dornbracht en Emco.

Bekijk de producten

Zoek jij een inzet voor de toiletborstelhouder? Saniweb heeft verschillende modellen van diverse materialen in huis. Bekijk de producten in de webshop. Bij Saniweb ben je verzekerd van de laagste prijs garantie. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.