Beeld en geluid

Een doucheradio is een radio die speciaal geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Zo kun je ook in bad of onder de douche genieten van jouw favoriete muziek. Saniweb heeft verschillende doucheradio’s in zijn assortiment. Er is vast en zeker een doucheradio die aan jouw wensen voldoet!

32 producten
Pagina
32 producten
Pagina

Soorten doucheradio’s

De ene doucheradio is de andere niet. Saniweb heeft een breed aanbod doucheradio’s met verschillende eigenschappen. Er zijn losse doucheradio’s, maar ook radio’s die ingebouwd kunnen worden in de badkamer. Hierdoor maakt de muziekinstallatie echt onderdeel uit van je badkamer. Door middel van speakersets (los of ingebouwd) verzeker je jezelf van een perfect geluid. Steeds meer mensen maken gebruik van hun mobiele telefoon of tablet als doucheradio. Ook voor deze apparaten vind je bij Saniweb speakers voor gebruik in de badkamer of in andere vochtige ruimtes.

Doucheradio of televisie?

Naast een doucheradio, kun je ook kiezen voor andere apparatuur voor op de badkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een televisie? Hiermee kun je ook wanneer je bijvoorbeeld in bad zit je favoriete tv-programma of een film kijken. Dat is pas echt tot rust komen! Ook bij de badkamertelevisies kunnen speakers geïnstalleerd worden. Tot slot vind je in het assortiment van Saniweb ook accessoires zoals kabels om de apparatuur mee aan te sluiten en opladers.

Doucheradio kopen bij Saniweb

Je ziet: je kunt jouw badkamer zo luxe maken als je zelf wilt. Of je nu graag naar een muziekje luistert op een radio of op je mobiele telefoon, of televisie of filmpjes wilt kijken op je tablet of een badkamertelevisie: alles kan. Saniweb heeft een breed assortiment producten voor beeld en geluid. We geven je graag advies over de verschillende mogelijkheden voor jouw badkamer.