Gootsteenplug

Wanneer je op zoek bent naar een gootsteenplug voor in jouw keuken of badkamer, dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Een plug voor de gootsteen gebruik je voor een afvoer in de keuken. In het assortiment van Saniweb zijn verschillende gootsteenpluggen te vinden. Ben je benieuwd naar deze producten? Lees dan verder of bekijk direct de producten in de webshop van Saniweb.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van een gootsteenplug

Iedere afvoer heeft een gootsteen stop nodig. Zo ook de gootsteen in jouw keuken. Wanneer je geen afvoerplug hebt, zit er immers een groot gat naar de afvoer. Een afvoerplug dekt niet alleen dit grote gat, maar vangt ook grote afvalresten op. Wanneer je bijvoorbeeld een pan schoonmaakt, wil je niet dat de achtergebleven pastaresten direct de afvoer in verdwijnen en de afvoer verstoppen. Ook kun je met een gootsteenplug gemakkelijk water in je gootsteen laten staan. Wanneer je de plug naar beneden drukt blijft het water staan. Trek je hem omhoog, dan stroomt het weer weg.

Het assortiment gootsteenpluggen

Gootsteenpluggen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gootsteenplug met of zonder overloop. Een plug met overloop zorgt ervoor dat wanneer de gootsteen te vol is, het water altijd wegstroomt. Hierdoor zal de gootsteen nooit overstromen. De pluggen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Kies de gewenste kleur en het formaat en laat de gootsteenplug volledig aansluiten op jouw wensen.

Bekijk de producten

Heb je ook een plug voor in de gootsteen nodig? Bekijk dan deze producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten voor jouw badkamer of keuken? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.