Urinoirsifon

Door een urinoirsifon te plaatsen zorg je ervoor dat de toiletruimte altijd fris blijft ruiken. Op het moment dat er voor het urinoir geen inbouwreservoir wordt geïnstalleerd, dan is het nodig om een urinoirsifon te plaatsen. De ongewenste geuren van het riool krijgen door de urinoirsifon namelijk geen kans om naar boven te komen. Bij het plaatsen van een urinoir zonder inbouwreservoir blijft de sifon zichtbaar. In het uitgebreide assortiment van Saniweb vind je sifons in verschillende kleuren en materialen, zodat voor iedere stijl een geschikt model te vinden is.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een urinoirsifon voor iedere stijl

Urinoirs kun je aanschaffen in verschillende stijlen en daarom heb je bij Saniweb ook keuze uit verschillende urinoirsifons. Het assortiment van Saniweb biedt sifons in verschillende kleuren, materialen en vormen aan. Daardoor is het mogelijk om voor iedere stijl een urinoirsifon te vinden. Kies voor een urinoirsifon in een mooi model en de kleur die past bij jouw interieurstijl als de sifon zichtbaar is. Of schaf een sifon aan in een neutrale, witte kleur van kunststof als de sifon mooi weggewerkt kan worden.

Eenvoudig en snel te monteren

De urinoirsifons van Saniweb zijn eenvoudig te monteren. Hierbij is het van belang dat de diameter van de sifon goed aansluit op de waterafvoer. Op deze manier kan het water volledig en goed wegstromen naar het riool en voorkom je lekkages of ongewenste geuren. Bekijk van tevoren dus goed wat de afmetingen zijn of schaf een complete set aan. Hierdoor kun je eenvoudig en snel direct je urinoir monteren en er met plezier gebruik van maken.

Bekijk onze urinoirsifons

Ben je op zoek naar een sifon voor je urinoir, zodat je toilet of badkamer altijd fris blijft ruiken? Bekijk dan de urinoirsifons in de webshop van Saniweb. Voor al je vragen staan de online adviseurs van Saniweb altijd voor je klaar. De producten zijn meteen online te bestellen en bovendien profiteer je bij Saniweb altijd van de beste prijs en een korte levertijd.