Jouw Sealskin douchewand vakkundig laten monteren?

Dat kan! Jouw Sealskin douchewand kan binnen 5 werkdagen na levering gemonteerd worden door een professionele installateur van Sealskin.

Wat kun je verwachten?

  • Incl. inmeetafspraak zodat de douche altijd past
  • Installatie door deskundige installateur
  • Montage afspraak binnen 5 werkdagen na levering

Vul het formulier in. Binnen 5 werkdagen neemt Sealskin contact met je op om de inmeetafspraak in te plannen.

Binnen 5 werkdagen reactie

Hoe werkt het?

1. Kies een Sealskin douche uit

Zoek online jouw favoriete Sealskin douche uit bij Saniweb. Dit kan een douchedeur, douchecabine, inloopdouche of badwand zijn. Vul daarna het formulier op deze pagina in voor de montage aanvraag. Dit zetten wij door naar Sealskin.

2. Inmeetafspraak

Sealskin neemt binnen 5 werkdagen telefonisch contact op om een inmeetafspraak in te plannen. Tijdens de inmeetafspraak wordt gekeken welke maat douche het beste past. Vervolgens stelt Sealskin een offerte op die wij met jou doorspreken.

3. Montage van je douchewand

Akkoord met de offerte en voorwaarden? Dan bestellen wij de douche en plant Sealskin een montage afspraak in. Dit is vaak al mogelijk binnen 5 werkdagen na levering van de douchewand bij de installateur.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik zelf regelen vóór het inmeten?

Het is belangrijk dat de oude douchewand gedemonteerd is en de wanden en vloeren betegeld, gevoegd en afgekit zijn. Ook moet de douchebak/vloer ingebouwd zijn.

Is er ook meerwerk mogelijk?

Sealskin monteert enkel de douche opstellingen en verricht helaas geen meerwerk. Wil je wel je complete badkamer laten monteren? Dat kan! Meer informatie vind je op deze pagina.

Hoe snel kan de douche gemonteerd worden?

Dit is afhankelijk van de levertijd van de douche. Als de douche opstelling is geleverd bij de installateur, kan de montage vaak al binnen 5 werkdagen plaatsvinden.

Hoe lang duurt het om de douche te monteren?

Dit is afhankelijk van de doucheopstelling, maar de montage zal in veel gevallen binnen 1 tot 3 uur afgerond kunnen worden.

Wat zijn de kosten van het inmeten en de montage?

De montage kosten variëren per douche opstelling. Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie op maat.

Sealskin montage