Jouw douchewand vakkundig laten monteren?

Dat kan! Douchewanden van HSK, Duschprofi, Ben IMotion en Ben Vivid kunnen gemonteerd worden door een professionele installateur.

Wat kun je verwachten?

  • Installatie door deskundige installateur
  • Inmeten is mogelijk: 100% garantie dat de douche past
  • Montage afspraak binnen 5 werkdagen na levering

Vul het formulier in. Binnen 5 werkdagen neemt de installateur contact met je op om de inmeetafspraak in te plannen.

Binnen 5 werkdagen reactie

Hoe werkt het?

Kies een douche uit

Zoek online jouw favoriete douche uit bij Saniweb (HSK, Duschprofi, Ben IMotion of Ben Vivid). Dit kan een douchedeur, douchecabine, inloopdouche of badwand zijn. Vul daarna het formulier op deze pagina in voor de montage aanvraag. Dit zetten wij door naar de installateur.

Inplannen van inmeet afspraak

Tip: laat de douche inmeten. Zo weet je zeker dat deze past! Wanneer je dit wilt, neemt de installateur binnen 5 werkdagen contact met je op om de inmeetafspraak in te plannen. Na de inmeet afspraak zal er een offerte worden opgesteld en kan bij akkoord de douche worden besteld.

Inplannen van montage afspraak

Wil je de douche enkel laten monteren? Dan bestellen wij de douche en neemt de monteur contact op zodra hij de douche heeft ontvangen om de montage afspraak in te plannen.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik zelf regelen vóór het inmeten en/of montage?

Het is belangrijk dat de oude douchewand gedemonteerd is en de wanden en vloeren betegeld, gevoegd en afgekit zijn. Ook moet de douchebak/vloer ingebouwd zijn. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de oude douchewand te demonteren.

Is er ook meerwerk mogelijk?

De installateur monteert enkel de douche opstellingen en verricht helaas geen meerwerk. Wil je wel je complete badkamer laten monteren? Dat kan! Meer informatie vind je op deze pagina.

Hoe snel kan de douche gemonteerd worden?

Dit is afhankelijk van de levertijd van de douche en de planning van de installateur. Wanneer de douchewand direct geleverd kan worden, ligt de doorlooptijd gemiddeld tussen 2 tot 3 weken.

Hoe lang duurt het om de douche te monteren?

Dit is afhankelijk van de doucheopstelling, maar zal maximaal 1 dag duren.

Wat zijn de kosten van het inmeten en de montage?

De montage kosten variëren per douche opstelling. Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie op maat.

HSK montage