Lage badkamerkast

Ben je op zoek naar een mooie opbergkast voor onder je wastafel? Bij Saniweb geniet je van een ruime keuze aan lage badkamerkasten. Deze plaats je onder je wastafel. Je creëert niet alleen extra opbergruimte voor bijvoorbeeld handdoeken, maar ook de afvoer is direct netjes weggewerkt. Bekijk de producten op onze webshop en bestel direct!

336 producten
336 producten

Waarom een onderkast voor de wastafel?

Voor een onderkast onder de wastafel heb je geen extra ruimte nodig. De kast verandert immers de plek onder de wastafel van een lege ruimte naar een praktische opbergmogelijkheid. Bij Saniweb vind je een ruim assortiment onderbouw voor wastafels en fonteintjes. Zo kun je ook in het toilet extra opbergruimte creëren.

Soorten onderkasten voor de wastafel

Er zijn verschillende soorten onderkasten voor de wastafel verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld keuze uit diverse materialen. Een houten onderkast geeft een andere sfeer dan een kunststoffen kast. De onderkasten kunnen voorzien zijn van deurtjes met planken of zijn uitgerust met één of meer lades. Daarnaast heb je ook de keuze uit een wastafel onderkast voor één wastafel, maar het is ook mogelijk om onder twee wastafels een kast te plaatsen. Houd bij het kiezen van de kast rekening met de stijl en beschikbare ruimte van de badkamer. Een deurtje openen kan bijvoorbeeld minder praktisch zijn, dan wanneer je kiest voor een lade.