ZACK Xero

De Zack Xero serie is mooi én functioneel ineen. Door het matte RVS uiterlijk, de strakke designlook en de geometrische vormgeving passen de accessoires van de Zack Xero serie perfect in een moderne badkamer of toiletruimte. Bovendien zorgt de hoogstaande kwaliteit van de producten ervoor dat je lang van de prachtige accessoires kunt genieten. Nieuwsgierig? Bekijk de producten in de webshop.

2 producten
 • ZACK Xero make-up spiegel

  8 reviews
  Adviesprijs 119,- 114,- Incl. BTW 4% Korting
  Morgen gratis bezorgd
 • ZACK Xero make-up spiegel

  2 reviews
  Adviesprijs 106,- 80,10 Incl. BTW 24% Korting
  Morgen gratis bezorgd
2 producten

Zack Xero: modern en strak design

Bij de Zack Xero serie is het eerste wat opvalt de moderne geometrische vormgeving. De lijn bestaat voornamelijk uit accessoires met vierkante vormen en strakke hoeken in verschillende afmetingen. De producten zijn gemaakt van mat RVS-materiaal, waar het merk Zack om bekend staat. De vormgeving en materiaalkeuze passen perfect in moderne en minimalistische ruimtes. Het kiezen van accessoires uit dezelfde serie zorgt er bovendien voor dat er eenheid en rust ontstaat in je badkamer of toiletruimte.

Accessoires voor de badkamer

In de Zack Xero serie heb je keuze uit verschillende producten voor de badkamer. Zo zijn er twee verschillende make-upspiegels; één in een ronde en één in een vierkante vorm. Daarnaast is er een mooi en praktische tandenborstelhouder, die zowel aan de wand gemonteerd kan worden als vrijstaand kan worden neergezet. Ook biedt de Zack Xero serie zeepdoseerders, een zeepschaaltje en bakjes in verschillende maten.

Accessoires voor de toiletruimte

De zeepdoseerders, het zeepschaaltje en de andere bakjess zijn accessoires die je natuurlijk ook goed kunt gebruiken in een toiletruimte. Handig is dat je bij de zeepdoseerders de keuze hebt uit een zeepdoseerder die aan de wand gemonteerd wordt of een doseerder die vrijstaand wordt neergezet. Ook bij de twee toiletborstels die deze serie biedt, geldt deze keuze.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar strakke en moderne accessoires voor de badkamer of toiletruimte? Bekijk dan de producten van de Zack Xero serie bij ons in de webshop. Bij Saniweb profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Bovendien worden de producten gratis thuisbezorgd op een door jou gekozen moment.