ZACK Linea
Filteren
loader
Bezig met laden...

Zack Linea is een serie badkameraccessoires waarmee je de badkamer of toiletruimte een tijdloze en minimalistische uitstraling geeft. Door de vierkante, geometrische vormgeving en het matte RVS materiaal combineert de Zack Linea serie een prachtig design met hoge functionaliteit. Wil je meer zien van deze serie? Bekijk de Zack Linea producten in de webshop.

71 producten
Pagina
ZACK Linea muurbeugel Mat
ZACK Linea Muurbeugel voor verlijming set 2 stuks geborsteld RVS
Adviesprijs 30,00
prijs 22,49
truck Morgen bezorgd
ZACK Linea Wandhouder 3x6cm zwart
star star star star star star star star star star 1 reviews
Adviesprijs 33,00
prijs 25,95
truck Morgen bezorgd
71 producten
Pagina

Zack Linea: tijdloos en minimalistisch

De badkameraccessoires van de Zack Linea serie hebben door een strakke, geometrische vormgeving een sobere en minimalistische uitstraling. De producten zijn gemaakt van hoogwaardig 18/10-edelstaal. Voor de producten met een oppervlaktefinish heb je de keuze uit hoogglanzend RVS of zijdemat RVS. Dit verschil in afwerking zie je bijvoorbeeld bij de toiletrolhouders. Dit zorgt ervoor dat je nog meer keuze hebt om de ideale accessoires voor jouw badkamer te selecteren.

Wat heb jij nodig in de badkamer?

Waar de één in de badkamer toe kan met een zeephouder en een handdoekhouder, wil de ander graag van alle gemakken voorzien zijn. De Zack Linea is een ideale serie voor wie alle producten in de badkamer of toiletruimte in dezelfde stijl wilt. De serie heeft veel in huis: van toiletrolhouder tot douchemandje, en van planchet tot handdoekhouder. Daardoor heb jij de kans om alle accessoires in de badkamer in dezelfde stijl te houden.

Wandbevestiging

Alle producten in de Zack Linea serie zijn te bevestigen met de klassieke schroefbevestiging of met lijm. ZACK heeft hiervoor speciale lijm ontwikkeld: de ZACKMount montagelijm. Zo voorkom je boorgaten in de wand of tegels. Ook is het product eenvoudig te demonteren zonder lijmresten achter te laten.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar tijdloze, sobere badkameraccessoires met prachtige geometrische vormgeving? Bekijk dan de producten van de Zack Linea serie in de webshop. Bij Saniweb profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Bovendien worden de producten gratis thuisbezorgd op een door jou gekozen moment.