Wisa

Wisa

122 producten

Wisa maakt je badkamer compleet met sanitair producten van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een toiletzitting of een inbouwreservoir, je vindt waar je naar op zoek bent bij Wisa.

De innovatieve technieken zorgen niet alleen voor meer gebruikersgemak, maar ook voor een beter milieu. Zo zorgt de water saving technology ervoor dat je 40% minder water gebruikt voor het spoelen van het toilet. Zo ga je verantwoord om met water!

Compleet assortiment

Wisa levert een compleet assortiment met onder andere spoelsystemen en toebehoren, keramisch sanitair, bedieningspanelen, reservoirs, aansluitmaterialen, baden, douchebakken, toiletzittingen, whirlpoolsystemen en een wellness programma. Zelfs keramisch sanitair voor minder validen is verkrijgbaar van Wisa. Al deze producten worden aangeboden in verschillende soorten en uitvoeringen zodat je altijd het product kan kiezen dat je persoonlijke wensen vervult en past bij je interieur.

De hoogwaardige kwaliteit

Wisa voldoet aan alle (internationale) kwaliteitsnormen zodat je bent verzekerd van de beste kwaliteit. De deskundigen van Wisa zijn bovendien continue bezig om de producten te verbeteren. Innovatie speelt hierbij een belangrijke rol. Innovatie vergroot niet alleen het gebruikersgemak, maar ook het comfort in de badkamer. Dankzij de uitstekende kwaliteit kun je lang genieten van deze producten.

Wisa sinds 1865

In 1865 is Wisa in Arnhem gestart met het leveren van sanitair. Sindsdien zijn ze steeds verder gegroeid en vandaag de dag levert dit bedrijf sanitair van topkwaliteit in de hele wereld. Innovatie heeft in al deze jaren centraal gestaan zodat de eisen die vandaag de dag gelden, vervuld kunnen worden. Design en waterbesparing spelen hierin een belangrijke rol. Bovendien wordt de kwaliteit en het installatiegemak tijdens het productieproces nooit uit het oog verloren.

Bekijk de producten van Wisa

Spreken bovenstaande kenmerken je aan? Bekijk dan alle producten en ontdek hoe jij je badkamer compleet kan maken.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht