Wavedesign

2 producten
Het uitgangspunt van Wavedesign is dat de badkamer dé plek is om te genieten en heerlijk te ontspannen. De badkamer is volgens Wavedesign een ruimte waar je de dag goed kan beginnen en waar je helemaal tot rust moet komen na een lange dag.

Om de badkamer zo comfortabel mogelijk te maken, speelt ergonomie een belangrijke rol in alle ontwerpen. Ook het design verdient zeker de aandacht. Wavedesign levert al 150 jaar wereldwijd sanitair van topkwaliteit en is daarmee een betrouwbaar merk in de badkamerwereld.

Breed assortiment van Wavedesign

Uit het brede assortiment van Wavedesign kun je kiezen uit het juiste bad, douchebak of whirlpoolsysteem:

  • Baden: ben je op zoek naar een vrijstaand bad of naar een inbouw model? Beide soorten baden kun je vinden bij Wavedesign. De baden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, of je nu op zoek bent naar een rond of rechthoekig bad.
  • Douchebakken: van kwartronde douchebakken tot douchebakken met strakke randen, douchebakken van Wavedesign zijn verkrijgbaar in allerlei soorten.
  • Whirlpoolsystemen: haal het wellness gevoel in huis door te kiezen voor een bad met een whirlpoolsysteem. Je kunt kiezen voor een lucht- en/of watersysteem. Het luchtsysteem blaast bubbels in het water terwijl het watersysteem zorgt voor een heerlijke spiermassage waarbij de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Alle baden kunnen voorzien worden van een whirlpoolsysteem. Zo kun je optimaal genieten!

Duurzaamheid

Wavedesign snapt dat je graag lang van je badkamer wilt genieten. Daarom maakt Wavedesign alleen gebruik van duurzame materialen. Zo zijn de baden bijvoorbeeld gemaakt van Europees sanitairacryl versterkt met glasvezel. Dit materiaal heeft niet alleen een isolerende werking waardoor het bad lang warm blijft, maar laat zich ook gemakkelijk schoonmaken. Overal is over nagedacht!

Bekijk de producten

Spreken bovenstaande kenmerken jou aan? Bekijk dan alle producten van Wavedesign en tover je badkamer om tot een plek om te ontspannen.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht