Villeroy & Boch Omnia Architectura

De Omnia Architectura serie van het bekende badkamermerk Villeroy & Boch typeert zich door het minimalistische design. De badkamermeubels van de serie zijn simplistisch vormgegeven en kenmerken zich door de ronde hoeken. Het uitgebreide assortiment van de serie bestaat uit diverse badkamermeubels. Lees er hier alles over Villeroy & Boch Architectura Omnia.

29 producten
Pagina
 • Villeroy & Boch Omnia Archit. Afzuigurinoir 35,5X38,5X62 Wit Alpin

  0 reviews
  Adviesprijs 539,- 257,10 Incl. BTW 52% Korting
  Leverbaar
 • Villeroy & Boch Omnia Archit. Afzuigurinoir 35,5X38,5X62 Wit Alpin Cer.Plus

  0 reviews
  Adviesprijs 650,- 315,- Incl. BTW 52% Korting
  Leverbaar
 • Villeroy & Boch Omnia Archit. Afzuigurinoir 35,5X38,5X62 Wit Alpin

  0 reviews
  Adviesprijs 447,- 203,03 Incl. BTW 55% Korting
  Leverbaar
 • Villeroy & Boch Omnia Archit. Afzuigurinoir 35,5X38,5X62 Wit Alpin Cer.Plus

  0 reviews
  Adviesprijs 505,- 241,10 Incl. BTW 52% Korting
  Leverbaar
 • Villeroy & Boch Omnia Architectura wandcloset Direct Flush CeramicPlus Wit

  0 reviews
  Adviesprijs 465,- 221,35 Incl. BTW 52% Korting
  Leverbaar
29 producten
Pagina

De producten van de serie

De Villeroy & Boch Omnia Architectura serie bestaat uit de volgende producten voor het toilet en/of de badkamer:
· Toiletten
De Omnia Architectura serie beschikt over een breed aanbod toiletten. Van simpele tot geavanceerde modellen, de keuze is aan jou. Kies bijvoorbeeld voor een compact model als je een wat kleinere toilet- en/of badkamerruimte hebt. Heb je meer ruimte tot je beschikking? Kies dan voor een van de modellen met bijvoorbeeld een duobloccloset.
· Urinoirs
Ook aan de heren is gedacht in deze serie. Speciaal voor hen zijn de urinoirs ontworpen, die even stijlvol zijn als de rest van het assortiment. Kies uit een urinoir met een ronde of een vierkante vormgeving.
· Bidet
Voor een hygiënisch gevoel na het bezoeken van het toilet voeg je een bidet toe aan jouw badkamer. De bidets van de Omnia Architectura hebben ronde hoeken en passen in iedere badkamer.
· Wastafel
Een van de belangrijkste onderdelen van de badkamer is de wastafel. Deze gebruik je dagelijks voor verschillende handelingen, zoals tandenpoetsen, handen wassen, opmaken en meer. Daarom is het belangrijk om een wastafel naar wens te hebben. In de Omnia Architectura serie van Villeroy & Boch heb je de keuze uit verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld tussen een dubbele wastafel of een wastafel met een extra brede rand.
· Baden
Ook de baden van deze serie zijn minimalistisch vormgegeven en gebruiken de kracht van eenvoud. De stijlvolle baden zijn in verschillende formaten verkrijgbaar.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd naar de producten van de Omnia Architectura serie van Villeroy & Boch? Bekijk de producten in de webshop van Saniweb en laat je inspireren door de prachtige badkamermeubels van deze serie. Bovendien kun je de producten naar jouw keuze gemakkelijk via de webshop bestellen. Bij Saniweb profiteer je altijd van de laagste prijs garantie en gratis thuisbezorging. De producten worden bij je thuis bezorgd op een door jou gekozen moment.