Villeroy & Boch Evana

De onderbouwwastafel van Villeroy & Boch Evana tovert je badkamer om tot een overzichtelijke ruimte. De ovale vorm van de onderbouwwastafel van Villeroy & Boch Evana zorgt voor een stijlvolle uitstraling in je badkamer. Daarnaast is deze onderbouwwastafel voor iedere ruimte geschikt, of je nu een strakke of landelijke badkamerstijl hebt. Het witte sanitairporselein en de ovale vorm van Villeroy & Boch Evana zijn bovendien zeer toegankelijk en kunnen daardoor gemakkelijk gecombineerd worden met verschillende materialen.

5 producten
 • Villeroy & Boch Evana onderbouw wastafel 46 x 31cm wit

  1 reviews
  Adviesprijs 394,- 201,12 Incl. BTW 49% Korting
  Op voorraad
 • Villeroy & Boch Evana onderbouw wastafel 61x41cm CeramicPlus wit

  0 reviews
  Adviesprijs 789,- 403,49 Incl. BTW 49% Korting
  Leverbaar
 • Villeroy & Boch Evana onderbouw wastafel 50x35cm CeramicPlus wit

  0 reviews
  Adviesprijs 526,- 260,53 Incl. BTW 50% Korting
  Leverbaar
 • Villeroy & Boch Evana wastafel 46x30,5cm wit alpin CeramicPlus

  0 reviews
  Adviesprijs 504,- 249,72 Incl. BTW 50% Korting
  Leverbaar
 • Villeroy & Boch Evana wastafel 50x35cm wit alpin

  0 reviews
  Adviesprijs 416,- 207,60 Incl. BTW 50% Korting
  Leverbaar
5 producten

De onderbouwwastafel van Villeroy & Boch Evana

De onderbouwwastafel van Villeroy & Boch Evana in twee uitvoeringen verkrijgbaar: Wit Alpin en Wit Alpin CeramicPlus. De uitvoering met CeramicPlus biedt verschillende voordelen. CeramicPlus is namelijk een extra laag die krasbestendig is en ervoor zorgt dat vuil en kalk zich niet kunnen hechten aan het sanitairporselein. Hierdoor spoel je vuilresten eenvoudig en snel weg. Schoonmaken wordt zo een stuk gemakkelijker! Bovendien geniet je langer van een schone badkamer.

Voor iedere badkamer

De onderbouwwastafel van Villeroy & Boch Evana wordt tegen de onderkant van het wastafelblad geplaatst en onder de opening van het badmeubel gelijmd. Hierdoor heb je geen overhangende rand of een zichtbare naad waardoor het badmeubel er meteen strak en overzichtelijk uitziet. Daarnaast past de onderbouwwastafel bij ieder wastafelblad. Het maakt niet uit van wat voor soort materiaal het gemaakt is of welke kleur het heeft, ieder wastafelblad kan compleet worden gemaakt met Villeroy & Boch Evana.

Bekijk de producten van Villeroy & Boch Evana

Wil jij je badkamer ook zo strak mogelijk houden? Of vind jij het niet mooi wanneer je wastafel een overhangende rand heeft of een zichtbare naad? Kies dan voor een badmeubel met een onderbouwwastafel van Villeroy & Boch Evana. Bekijk deze in onze webshop. Bij Saniweb ben je verzekerd van de laagste prijs garantie. Bovendien profiteer je van gratis bezorging, op een dag en tijdstip wanneer het jou uitkomt.