Villeroy & Boch Artis

Villeroy en Boch Artis is een nieuwe, moderne lijn voor opzetwastafels. Deze wastafels schitteren door hun minimalistische, elegante design waarbij voornamelijk de lichtheid van het materiaal Villeroy en Boch Artis onderscheidt van andere opzetwastafels. Om je meer informatie te geven over deze opzetwastafels, hebben we de belangrijkste kenmerken van Villeroy en Boch Artis hieronder voor je op een rij gezet.

50 producten
Pagina
 • Villeroy & Boch Artis Opzetwastafel Ø 43x13 cm Stone White CeramicPlus

  0 reviews
  Adviesprijs 893,- 421,91 Incl. BTW 53% Korting
  Leverbaar
 • Villeroy & Boch Artis Opzetwastafel 61x41x12,5 cm Stone White CeramicPlus

  0 reviews
  Adviesprijs 1.139,- 559,- Incl. BTW 51% Korting
  Leverbaar
50 producten
Pagina


De prachtige vormgeving van Villeroy en Boch Artis

Wat allereerst aan de lijn van Villeroy en Boch Artis opvalt, is de prachtige vormgeving. Geometrische vormen waren het uitgangspunt bij de ontwerpers van de wastafels toen ze de lijn bedachten en dit zie je duidelijk terug in de vormgeving. Er zijn vier verschillende vormen opzetwastafels: vierkant, rechthoekig, ovaal en rond. Zo kun je kiezen welke vorm het best bij jou past en je badkamer.

Lucht en licht

Licht en luchtigheid was het uitgangspunt bij het ontwerpen van de wastafels van Villeroy en Boch Artis. Dit is onder andere gelukt door het innovatieve materiaal TitanCeram te gebruiken: een volledig nieuw keramische grondstof, ontwikkeld door Villeroy en Boch. Hiermee is een sterke maar toch verfijnde vorm gecreëerd. Dankzij dit materiaal zijn de wanden van de opzetwastafel slechts 8 millimeter dik waardoor het minimalistische design mooi naar voren komt.

Een palet van kleuren om uit te kiezen

Erg leuk aan Villeroy en Boch Artis is dat de opzetwastafels beschikbaar zijn in allerlei kleuren. Je hebt de keuze uit maar liefst 15 verschillende tinten! Groen, blauw, geel, rosé en drie neutrale kleurtinten vormen het palet waaruit je een keuze kan maken. Terwijl de binnenkant van de kom neutraal blijft in Alpinwit, kun jij je persoonlijkheid in de badkamer overbrengen door de keuze in kleur aan de buitenkant van de wastafel.

Bekijk de nieuwe lijn van Villeroy en Boch Artis

Wil je meer weten over de elegante, minimalistische opzetwastafels van Villeroy en Boch Artis? Kijk dan hier voor een overzicht van de producten en de beschikbare kleuren. Bij Saniweb ben je verzekerd van de laagste prijs garantie. Bovendien krijg je de opzetwastafel gratis bezorgd op een dag en tijdstip wanneer het jou uitkomt..