Viega

Viega

201 producten

Het innovatieve Duitse merk Viega ontwikkelt, sinds de oprichting in 1899, vele installatietechnieken voor sanitair. Hierbij biedt Viega altijd de hoogste kwaliteit aan. De visie van Viega luidt dan ook: Kwaliteit is alles. Ben je benieuwd naar de producten van Viega? Lees dan verder of bekijk direct het assortiment in de webshop van Saniweb.

Van Viega leidingsystemen, gereedschap tot toebehoren.

Bij het aanleggen en monteren van je nieuwe kraan, toilet, douche, wastafel of bad komt altijd meer kijken dan je wellicht denkt. Viega zorgt voor de producten die nodig zijn voor de installatie van jouw nieuwe sanitair. Van leidingsystemen, gereedschap tot toebehoren: bij Viega kun je terecht!

De series van Viega

Viega heeft een aantal verschillende series, met allen hun eigen producten:
Viega Pexfit: De producten uit de serie Pexfit worden ingezet voor verwarming-, koeling-, leidingwater- en gasinstallaties. De serie bestaat uit vele artikelen die je nodig hebt voor sanitaire installaties. Denk aan aansluitkoppelingen, overgangsstukken en eindkappen, T-stukken, mantelbuizen, handperstangen en gereedschapsets.
Viega Sanpress: Wanneer je op zoek bent naar waterleidingsystemen gemaakt van roestvast stalen (rvs) buizen? Dan is Viega Sanpress de perfecte keuze. Deze serie van Viega is een compleet leidingsysteem van (rvs) buizen met bronzen koppelingen. Deze buizen zijn verkrijgbaar in de maten 12 mm tot 108 mm. De serie Viega Sanpress voorziet je van het complete systeem inclusief alle bochten, koppelingen en sokken.
Viega Easytop: Ook de serie Easytop zorgt voor de toebehoren van leidingsystemen. Het assortiment van de serie Easytop van Viega bestaat voornamelijk uit stop- en kogelkranen. Deze dienen als afsluiter in een waterleidingtoevoer.

Bekijk onze producten

Bekijk de kwalitatief zeer hoogstaande producten van Viega in de webshop van Saniweb. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop van Saniweb. Profiteer hier van een uitgebreid assortiment, een snelle levertijd en de beste prijs.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht