Van Den Berg

91 producten

Van Den Berg: doucheputten en –goten die water efficiënt laten weglopen

Van Den Berg is een merk dat zich specialiseert in het maken van douchegoten en –putjes. Ongeacht het soort douche of badkamer dat je hebt: Van Den Berg biedt een passende oplossing op het gebied van het effectief laten weglopen van het water.

Het merk Van Den Berg

Van Den Berg zorgt voor innovatieve oplossingen en designs op het gebied van waterafvoer in de badkamer. De producten zijn van hoge kwaliteit. Het doel is om putten te maken die eenvoudig het water wegvoeren, maar die ook makkelijk te reinigen zijn zodat ze geen vieze luchtjes uitstoten. De verschillende collecties van Van Den Berg bestaan uit diverse doucheputten, douchegoten en toebehoren in allerlei maten, kleuren en vormen.

De verschillende producten

In het assortiment van Saniweb vind je verschillende producten van het merk Van Den Berg. We lichten het soort product en de diverse uitvoeringen kort toe.

- Doucheputten
De doucheputten van Van Den Berg vind je in ontelbaar veel verschillende soorten en maten. Voor elke douche is er een passende doucheput. Zo zijn er renovatieputten, emmerputten en tegelputten verkrijgbaar. Deze hebben elk een verschillende afwerking en een divers rooster. De roestvrijstalen tegelput is één van de meest bijzondere uitvoeringen, omdat hiermee roosterloos water wordt afgevoerd.
- Douchegoten
Wat betreft de douchegoten zijn er verschillende opties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en groottes, zodat er een douchegoot is voor elke unieke wens. Zo heeft Van Den Berg bijvoorbeeld de Fonterra Reno serie uitgebracht. Deze bestaat uit een douchegoot met een gesloten, roosterloos design van RVS, wat zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Ook de douchegoten die wel voorzien zijn van een rooster hebben een mooi design.
- Waterkeringsmatten
De waterkeringsmatten van Van Den Berg zorgen voor een betrouwbare afdichting van de douchegoot of –put. Deze wordt eenvoudig aangebracht op de flenzen rondom de goot of put en zorgt ervoor dat er geen langslekkage kan ontstaan. De waterkeringsmatten zijn er in diverse uitvoeringen, aansluitend bij elke put of goot.

Bekijk de producten

Geïnteresseerd in een doucheput of –goot die past bij jouw doucheinterieur en zorgt voor een probleemloze afvoer van water? Bekijk de producten van Van Den Berg in de webshop van Saniweb.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht