Terre d'Azur

Terre d'Azur

307 producten

Met Terre d’Azur tegels reis je in gedachten af naar het diepe zuiden van Europa, naar ambachtelijke tegelfabrieken die de mooie tegels op de ouderwetse, handmatige manier maken. Diepe kleuren en authentieke tegels met mooie decoraties vind je bij Terre d’Azur. Lees hier hoe je zuidelijke sferen in je huis creëert met de tegels van Terre d’Azur.

Terre d’Azur voor kleuren en motieven

Wat de tegels van Terre d’Azur vooral kenmerkt, zijn de prachtige, diepe kleuren zoals blauw en groen, maar ook meerdere tinten grijs en beige. Met deze tegels kun je combineren zoals je dat zelf mooi vindt. Bijvoorbeeld met verschillende blauwtinten of juist contrasterende kleuren bij elkaar. De grillige, niet-gerectificeerde vormen, de hoogglans en de diepe kleuren zorgen voor het mediterrane effect. Terre d’Azur heeft naast effen tegels ook decoratieve tegels in het assortiment met originele motieven voor een speels effect. Voor de vloer zijn er mooie granietlook tegels voor een antieke uitstraling. Met de verschillende decoratieve en kleurige tegels van Terre d’Azur kun je eindeloos combineren op de vloer of aan de wand.

Welke formaten en afwerking zijn er?

Er is een ruime keuze aan afmetingen van de Terre d’Azur tegels. De glanzende, kleurige typische Portugese tegeltjes zijn er in kleiner formaat speciaal voor de wand. Maar ook grote tegels voor bijvoorbeeld de vloer en zelfs gedecoreerde vijfhoekige tegels zijn onderdeel van het assortiment. De tegels zijn in glanzende en matte afwerking verkrijgbaar, maar ook in een natuurlijke of zijdeglans finish.

Meer weten over de tegelcollectie van Terre d’Azur?

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je keuze? Laat je dan bijstaan door een van onze adviseurs. Zij beantwoorden je vragen graag en kunnen je helpen de juiste keuze te maken. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de beste prijs en geniet je van gratis thuisbezorging (bij bestellingen vanaf 50,-) en retournering.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht