Terratinta

508 producten

Het merk Terratinta is gespecialiseerd in het maken van hoge kwaliteit muur- en vloertegels. De keramische en porseleinen tegels zijn perfect afgewerkt en van hoge kwaliteit. Om jou als klant nog beter te bedienen, maakt Terratinta ook plinten die perfect passen bij hun tegels. De producten van Terratinta zijn zowel minimalistisch als gezellig, stijlvol en tegelijkertijd duidelijk. Er zijn een aantal kenmerken die de producten van Terratinten bijzonder en gewild maken.

Scandinavische stijl

Het Scandinavische design van de Terratinta collecties is toonaangevend in de badkamerbranche. Modern, minimalistisch, elegant en essentieel: de typische Scandinavische normen en waarden vind je op alle mogelijke manieren terug in het merk en de producten van Terratinta.

Hoge kwaliteit

Alle tegels van Terracotta zijn kras- en zuurbestendig en onslijtbaar. Hierdoor blijven de tegels langer mooi. Terratinta streeft naar perfecte kwaliteit van de producten. Dat doet het bedrijf onder andere door te werken met getalenteerde, professionele vakmensen.

Het formaat

Terratinta staat bekend om hun uitgebreide tegelaanbod dat verkrijgbaar is in diverse, unieke maten. Van kleine, knusse mozaïektegels tot grote, stoere tegels van wel 120 x 120 centimeter. Geen enkel ander merk heeft zo’n uitgebreid aanbod verschillende tegels.

Meer dan vijftig tinten grijs

Hoewel Terratinta een verscheidenheid aan kleuren biedt, staat ze met name bekend om hun grijze tegels. De Beton and Stone series bevatten oneindig veel grijstinten. Van een eenvoudig tot een uitermate uniek ontwerp, van warme tot koele tinten, van lichtgrijs tot donkergrijs. Daarom komen de tegels van Terratinta in elk badkamerinterieur goed tot hun recht.

Bekijk de producten

Geïnteresseerd in een mooie, verfijnde vloer- of muurtegel of plint? Bekijk dan het Terratinta assortiment in de webshop van Saniweb. Door de verschillende materialen, prints en kleuren zit er altijd een perfecte tegel voor jouw badkamerwensen bij.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht