Teak & Living

245 producten

Teak and Living: sfeervolle combinaties van teakhout, natuursteen en keramiek

Teak and Living is een merk met een zeer uitgebreid assortiment. Zo bestaan hun collecties onder andere uit wastafelmeubelen, losse kasten, wastafelbladen en spiegels. De verschillende producten hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal gemaakt van prachtig teakhout en zorgen voor sfeer in de badkamer.
Het merk Teak and Living
Teak and Living combineert bij hun producten prachtig, hoge kwaliteit teakhout met natuursteen of keramiek. Dit zorgt voor een unieke uitstraling. Teak and Living heeft een uitgebreid aanbod, dat varieert van moderne tot klassieke meubelen en accessoires. Het doel van het merk is om door vernieuwende ideeën en daaruit voortvloeiende producten jouw badkamer nog mooier te maken.

De verschillende producten

In het assortiment van Saniweb vind je verschillende producten van het merk Teak and Living. We lichten een aantal producten en de uitvoeringen hiervan kort toe.

- Wastafelmeubels
De wastafelmeubels van Teak and Living bestaan uit prachtige, teakhouten kasten en worden vaak gecombineerd met een zwarte of witte, natuurstenen of keramisch wastafelblad of wasbak. Deze contrasterende, sfeervolle combinatie zorgt voor een echt wellnessgevoel in de badkamer.
- Spiegels
Teak and Living heeft een zeer uitgebreid assortiment spiegels. Zo zijn er vierkante, barokke spiegelframes of ronde spiegellijsten met gebogen riet. Ook heeft het merk een aantal teakhouten spiegelkasten. Voor elke badkamerstijl is er een bijpassende Teak and Living spiegel.
- Kasten
Het kastenassortiment van Teak and Living bij Saniweb bestaat uit onderkasten, hoge smalle kasten en kasten met open schappen. Deze bestaan uit verschillende stijlen, maar hebben allemaal gemeen dat je er je verzorgings- en badproducten op een stijlvolle manier in opbergt.
- Accessoires
Naast meubels biedt het merk ook talloze accessoires voor in de badkamer aan. Badtrays, krukjes, een ladder waar je handdoeken aan ophangt, kubussen voor aan de muur, waxinelichthouders: het assortiment accessoires is erg uitgebreid, stijlvol en divers.

Bekijk de producten

Benieuwd geworden naar het ruime assortiment van Teak and Living? Bekijk alle producten in de webshop van Saniweb.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht