Swallow

71 producten

Swallow heeft een groot assortiment aan spiegels. Een spiegel is in de badkamer onmisbaar. Niet alleen is een spiegel handig, maar hij zorgt ook voor een ruimtelijke badkamer. Voor een mooie spiegel van hoge kwaliteit ben je bij Swallow aan het juiste adres. Lees hier meer over het merk en de voordelen. Swallow is al ruim 40 jaar erg populair in Nederland en Duitsland. De spiegels worden geproduceerd door Saint-Gobain Glassolutions Swallow, de marktleider op het gebied van badkamerspiegels. Het merk heeft een groot assortiment aan spiegels van hoge kwaliteit waar je jarenlang van kunt genieten.

Duurzaam en een lange levensduur

Swallow werkt met het basisglas voor spiegels Miralite Pure, wat niet alleen een buitengewoon uitstekende helderheid biedt maar ook goed is voor het milieu. Dit komt doordat Miralite Pure zonder koper en lood wordt geproduceerd. Daarnaast gebruikt Swallow minimaal 30 procent gerecycled glas bij de productie van de spiegels. Dankzij de speciale behandeling van de zilverlaag op het basisglas, hebben de spiegels een erg lange levensduur. De spiegels zijn afgewerkt met meerdere lagen van een hoogwaardige, beschermde lak. Zo kun je nog lang genieten van een stijlvolle, duurzame spiegel van hoge kwaliteit in je badkamer. ,/p>

Een spiegel voor iedere badkamer

Dankzij het ruime aanbod aan spiegels, heeft Swallow de geschikte spiegel voor iedere badkamer. Je kunt kiezen uit vele formaten zodat de spiegel volledig integreert in je badkamer. Ook komen de spiegels in verschillende vormen, zoals rond, rechthoekig en vierkant. Bovendien heeft Swallow een brede prijsklasse, waardoor je voor ieder budget een spiegel kunt vinden. De spiegels zijn bedoeld om aan de wand te plaatsen.

Meer inspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar een spiegel om je badkamer mee compleet te maken? Bekijk dan de spiegels van Swallow op onze website en laat je inspireren.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht