Sunshower

42 producten
Het merk Sunshower komt van een Nederlands innovatief bedrijf dat geïnspireerd werd door de kracht en weldaad van zonlicht. Hierdoor ontwikkelde het bedrijf een nieuw product: de Sunshower. Tijdens het douchen wordt je lichaam door middel van extra infrarood of UV-licht gestimuleerd om vitamine D aan te maken, wat je gezondheid ten goede komt. Haal lichttherapie in huis met een Sunshower en profiteer van de gezondheidsvoordelen.

Sunshower douches

Het bedrijf wilde dat de kracht van het zonlicht verwerkt werd in een product dat voor iedereen toegankelijk is. Ook stond gebruiksgemak hierbij voorop. Hierdoor zijn de Sunshowers ontstaan die bijdragen aan geluk en gezondheid. Gebrek aan zonlicht kan leiden tot lusteloosheid en slaperigheid. Op een zonnige dag ervaren we meer energie en dit effect is precies wat de Sunshower jou kan geven. Doordat je meer energie krijgt overdag, slaap je dieper in de nacht en dit werkt uiteindelijk door op je gezondheid.

Gezond en veilig

De eigenaars van het bedrijf zijn geen medische specialisten, maar zij wilden wel dat het product goed, gezond en veilig gebruikt kan worden. Daarom is bij de ontwikkeling van de producten nauw samengewerkt met medische specialisten, zodat iedereen op een veilige manier van een Sunshower gebruik kan maken en dat het gebruik ervan ook gezond is. Door het gebruik ervan kan je de volgende gezondheidsvoordelen ervaren;

  • verzachting van stijfheid en spierpijn,
  • pijnbestrijding,
  • het verkort de dagelijkse opstarttijd bij reuma,
  • toename van de weerstand,
  • stijging van het energieniveau.

Bekijk de producten van Sunshower

Wil jij graag een infrarood douche waarbij je lichaam gestimuleerd wordt om vitamine D aan te maken en die voor extra ontspanning zorgt? Bekijk dan alle producten van Sunshower in de webshop van Saniweb. De producten kun je direct bestellen via de webshop en bovendien profiteer je bij Saniweb altijd van de beste prijs.

Categorieën

Series

Beste Sunshower deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht