Starbluedisc

7 producten
StarblueDisc is voortgekomen uit de vraag naar hoogwaardige en gebruiksvriendelijke reinigingsproducten voor het sanitair met een lange levensduur. Je toilet blijft nog langer schoon en fris door StarBlueDisc. Naast toiletten heeft dit merk ook toepassingen voor het urinoir. Lees hier hoe de producten van dit merk werken en de toepassingen ervan, zodat je zowel je toilet als het urinoir langer schoon en fris kunt houden.

Toiletblokjes van StarBlueDisc

StarBlueDisc heeft toiletblokjes ontwikkeld voor toiletblokhouders die worden ingebouwd in inbouwreservoirs. Plaats het blokje bijvoorbeeld in een laag- of hooghangend reservoir, bijvoorbeeld een Geberit toiletblokhouder, de Grohe Fresh of de PureBasic Insert. De blokjes van dit merk zijn 100% biologisch afbreekbaar en gaan tenminste 180 spoelingen mee (gemiddeld 2,5 week). Daarnaast is StarBlueDisc voordelig in gebruik en ook voordelig voor je portemonnee in vergelijking met andere merken. De folie die om het toiletblokje heen zit, lost volledig op en verkleeft niet met de binnenkant van het reservoir. Zodra je een blokje in het reservoir plaatst krijg je na vijf minuten een hygiënische blauwe of groene spoeling. Naast het feit dat StarBlueDisc bacteriën doodt, zorgt het ook voor een reiniging van je toilet. Zie je geen kleur meer na een spoeling? Plaats dan een nieuw blokje in het reservoir, maar alleen als de eerst volgende ochtend na een spoeling nog steeds geen kleur zichtbaar is. Zo weet je zeker dat het toiletblokje volledig opgelost is. Plaats vervolgens een nieuw StarBlueDisc blokje voor weer een heerlijk schoon en fris toilet.

Uri-Pad van StarBluedisc

Naast toiletblokjes heeft Starbluedisc ook een Uri-Pad voor urinoirs. Dit is een urinoirmatje dat ervoor zorgt dat ook je urinoir weer lekker fris en schoon wordt. De unieke vormgeving en flexibiliteit die dit merk aan de Uri-Pad heeft gegeven, zorgt ervoor dat deze passen in ieder urinoir. De Uri-Pad zijn verkrijgbaar in drie frisse geuren (Ocean, Citrus en Mango), die gemiddeld 30 dagen zorgen voor een fris ruikend urinoir. Ook heeft de Uri-Pad van dit merk pinnetjes, waardoor de urine minder zal opspatten. De omgeving en het urinoir blijven hierdoor langer schoon. Verder is het urinoirmatje van dit merk 100% recyclebaar en kun je na gebruik deze gewoon bij het plastic afval weggooien. Door een Uri-Pad van StarBlueDisc in je urinoir te plaatsen, blijft iedere sanitaire ruimte heerlijk ruiken.

Bekijk de producten van StarBlueDisc

Wil je graag je toilet of urinoir fris laten ruiken en er schoon uit laten zien? Bekijk dan alle producten van het merk StarBlueDisc in de webshop van Saniweb. Bovendien profiteer je bij Saniweb van de beste prijs en worden je producten gratis thuisbezorgd (bij bestellingen vanaf 50,-). Niet tevreden? Dan kun je de producten gratis retourneren.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht