Sphinx

Sphinx

42 producten

Sphinx wordt Geberit!

Het merk Sphinx wordt Geberit en dat betekent dat alle Sphinx producten langzaamaan verkocht gaan worden onder de naam Geberit en dat ook de artikelnummers zullen gaan veranderen. Kun je hierdoor niet meer vinden wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op, wij kijken graag met je mee!

Sphinx is onderdeel van de Geberit Group, de Europese marktleider in sanitaire producten. Sphinx levert een unieke toegevoegde waarde als het gaat om sanitaire technologie en badkamerkeramiek. De producten bepalen keer op keer de nieuwe standaard. Ze zijn het resultaat van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, design, hygiëne en comfort. Deze hoogstaande kwaliteit is vanzelfsprekend voor Sphinx en maakt het merk een trotse sanitairproducent over de hele wereld. Lees hier waarom Sphinx altijd een goede keuze is:

  • Stijlvol. Sphinx heeft meerdere badkamerseries, waaronder de Sphinx 300 Basic, 335 en 420. Deze series hebben verschillende designs en functionaliteiten, maar hebben één ding gemeen: ze zijn stijlvol. Of je nu kiest voor een eenvoudige serie als de 300 Basic of een uitgebreidere serie als de 420, elke badkamer uit een van deze series is je nieuwe favoriete plek in huis.
  • Innovaties. Sphinx innoveert op elk gebied, van technologie en design tot hygiëne en comfort. Innovatie vind je ook terug in de hoge mate van kostenbesparing. Vernieuwing op het gebied van water- en energieverbruik en schoonmaakkosten zorgt ervoor dat producten van dit merk duurzaam zijn in gebruik én dus goed voor het milieu.
  • Compleet aanbod. Sphinx heeft niet alleen een indrukwekkend aanbod van badkamerseries. In los sanitair is Sphinx ook hét merk om je badkamer en toilet aan toe te vertrouwen. Toiletten, wastafels en fonteinen, badkamermeubels, baden en kranen geven elke sanitaire ruimte een upgrade.

Sphinx producten bekijken

Producten van Sphinx verrijken je sanitaire wereld in huis. Voor badkamer en toilet en als complete serie of los product, Sphinx is een toegevoegde waarde in huis. Alle producten van dit merk kun je nu bekijken in onze webshop.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht