Sjithouse

Sjithouse

194 producten

Sjithouse Furniture is de nieuwe meubelcollectie van Thebalux, die speciaal is ontworpen voor de toiletruimte. De combinatie van Nederlands vakmanschap, de beste materialen uit diverse landen én de nieuwste trends en stijlen, maakt deze meubellijn stijlvol en praktisch in de kleinste ruimte van het huis. Wil je inspiratie opdoen voor jouw toilet? Lees dan snel verder of bekijk de toiletmeubels van Sjithouse Furniture direct in de webshop van Saniweb.

Het assortiment

Ben jij toe aan een nieuw toilet en wil je de ruimte optimaal benutten? Bij Sjithouse Furniture heb je de keuze uit diverse praktische toiletmeubelen waarbij design én kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo bestaat de collectie van Sjithouse Furniture uit meerdere wastafels en kommen, welke in diverse materialen beschikbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keramiek, beton, hardsteen, basalt, of solid surface. Ook voor de finishing touch van jouw toilet heb je de keuze uit luxe spiegels met of zonder lamp.

De verschillende stijlen

Of je nu houdt van een moderne, klassieke, industriele óf een design uitstraling: bij deze collectie vind je gegarandeerd een meubel dat bij jouw interieur past. Daarnaast biedt Sjithouse Furniture de producten in diverse kleuren aan. Voor tijdloze kleuren zoals zwart of wit, maar ook voor goud- en kopertinten of verschillende houtkleuren ben je hier dan ook zeker aan het juiste adres.

Bekijk onze producten

Is de collectie Sjithouse van Thebalux wat voor jou of wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk en vergelijk dan de producten in de webshop van Saniweb. Hier profiteer je altijd van een uitgebreid assortiment, een lage prijs en een snelle levertijd. Heb je advies nodig bij het kiezen van het juiste toiletmeubel? De online adviseurs van Saniweb helpen je graag bij het maken van deze keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht