Serenissima

8 producten

Het Italiaanse merk Serenissima biedt luxe tegels voor in sanitaire ruimtes. Dit grote merk heeft al heel wat succesvolle tegels geproduceerd. Kwaliteit en duurzaamheid staan in het productieproces van Serenissima hoog in het vaandel. De tegels hebben naast een hoge kwaliteit ook een prachtig design. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van Serenissima? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb.

Het merk Serenissima

Al sinds 1968 produceert het merk Serenissima keramische tegels. In het productieproces wordt voornamelijk gekeken naar de trends en behoeftes in de markt. Niet alleen het design beweegt mee met de trends, maar ook worden de producten steeds functioneler. Kwaliteit en duurzaamheid staan in het productieproces hoog in het vaandel.

Het assortiment

Serenissima biedt een ruim assortiment tegels. Voor zowel vloer- als wandtegels kun je bij Serenissima terecht. Deze tegels zijn geschikt voor huizen, maar ook voor hotels, restaurants en bedrijfspanden. Daarnaast zijn de tegels te plaatsen in alle ruimtes van de woning. Ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer zijn deze tegels uitermate geschikt. Binnen de collectie zijn alle tegelstijlen aanwezig. Of je nu op zoek bent naar tegels voor in een moderne, klassieke, landelijk of industriële ruimte, bij Serenissima vind je het allemaal. De tegels hebben een prachtige, natuurlijke uitstraling. Immers lijkt het net of deze tegels van Serenissima direct uit de natuur komen. Daarnaast heb je de keuze uit talloze kleuren en formaten tegels. Kortom, voor iedereen is de perfecte tegel te vinden binnen het ruime assortiment van Serenissima.

Bekijk onze producten

Je kunt de unieke producten van Serenissima bekijken in de webshop van Saniweb. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop van Saniweb. Je profiteert hier altijd van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een scherpe prijs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Vraag onze online adviseurs om hulp: zij geven je graag persoonlijk advies.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht