Sealskin Doppio

De Sealskin Doppio serie bestaat uit kleurrijke en stijlvolle badkameraccessoires. Met deze accessoires geef je jouw badkamer en/of toilet een frisse en gezellige uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, waardoor de accessoires perfect aansluiten op jouw persoonlijke smaak.

5 producten
 • Sealskin Doppio + Zeeppompje Grijs

  2 reviews
  Adviesprijs 16,- 12,20 Incl. BTW 24% Korting
  Maandag bezorgd
 • Sealskin Doppio+ Zeeppompje Zand

  1 reviews
  Adviesprijs 16,- 12,20 Incl. BTW 24% Korting
  Maandag bezorgd
 • Sealskin Doppio+ Beker Zand

  1 reviews
  Adviesprijs 13,- 9,92 Incl. BTW 24% Korting
  Maandag bezorgd
 • Sealskin Doppio+ Toiletborstelhouder Grijs

  14 reviews
  Adviesprijs 26,- 19,88 Incl. BTW 24% Korting
  Maandag bezorgd
 • Sealskin Doppio + Toiletborstelhouder Zand

  14 reviews
  Adviesprijs 26,- 19,88 Incl. BTW 24% Korting
  Maandag bezorgd
5 producten

Welke accessoires heeft de Sealskin Doppio serie?

Sealskin Doppio heeft verschillende accessoires in het assortiment. Hierbij kun je kiezen uit een tandenborstelhouders, toiletborstelhouders, zeeppompjes of bekers in verschillende kleuren. Als je de accessoires niet te veel in het oog wilt laten springen, kun je kiezen voor een subtiele kleur. Wil je juist de aandacht vestigen op de accessoires? Kies dan voor een van de fellere kleuren. Hiermee geef je een extra dimensie aan jouw toilet- en/of badkamerinrichting. Bij Saniweb kun je kiezen uit de kleuren blauw, bruin, koraal en grijs,

Waarom moet ik accessoires toevoegen aan mijn badkamer?

Met accessoires maak je de inrichting van jouw toilet en/of badkamer compleet. Ze zorgen voor een finishing touch. Bovendien kan je met de badkameraccessoires van Sealskin Doppio kiezen voor een kleur die bij jouw inrichting past. Hiermee zorg je ervoor dat jouw toilet en/of badkamer geen saaie, witte ruimte wordt. Met de accessoires van Sealskin Doppio is een sfeerloze uitstraling verleden tijd.

Bestel de accessoires in de webshop

Wil jij de badkameraccessoires van de Sealskin Doppio serie toevoegen aan jouw badkamerinterieur? Kies voor een kleur die bij jouw inrichting past en bestel de producten gemakkelijk via de website van Saniweb. Hierbij profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Daarnaast ben je bij Saniweb ook altijd zeker van een snelle bezorgservice en kun je de producten op een door jou gekozen momenten laten bezorgen.