Sanibroyeur

27 producten

Achter iedere deur een Sanibroyeur: dé verwerker van afvalwater op elke locatie. Met een Sanibroyeur installeer je een keukenafvoer of toilet waar je maar wilt. Voor elke plek waar vuil water afgevoerd moet worden, doet deze alleskunner zijn werk perfect.

Al het afvalwater wordt dusdanig verwerkt zodat je er geen enkele last meer van hebt. Met de Sanibroyeur kun je ruimtes een geheel nieuwe functie geven.

  • Sanibroyeur in de keuken. Een Sanibroyeur past in vrijwel elk keukenkastje. Hierdoor is hij netjes weggewerkt om de uitstraling van de keuken intact te laten. Het vuile water wordt razendsnel verwerkt waardoor je geen last hebt van nare geurtjes. Bij gebrek aan vaste leidingen biedt de Sanibroyeur uitkomst voor elke keuken.
  • Toilet en badkamer. Voor het toilet zijn er een aantal Sanibroyeur oplossingen. De Saniacces® fecaliënvermaler is een mooi voorbeeld waarmee de WC, wastafel of fontein, bidet en douche van een waterafvoer voorzien kunnen worden. De mogelijkheden zijn groot en voor elk toiletdesign is er een Sanibroyeur te vinden. Zelfs complete toiletsystemen behoren tot de mogelijkheden.
  • Winkel- of bedrijfsruimte. In de professionele omgeving van een winkel of bedrijf wil je ook voorzien zijn van degelijke afvoer van vuil water. Professionele fecaliënvermalers en vuilwaterpompen zorgen voor dagelijke hygiëne.
  • Verwarming/airco door Sanibroyeur. Sanibroyeur biedt bovendien oplossingen voor verwarming en airco. De Sanicondens® en Sanineutral® producten voeren condenswater van verwarmingsketels, airco’s en koel-vriessystemen af. Het zure water van verwarmingsketels wordt daarnaast opgevangen en geneutraliseerd. Hoog tijd dus dat je kennismaakt met dit segment van Sanibroyeur.

Producten bekijken

Met de producten van Sanibroyeur gaat er een wereld voor je open. Op elke plaats in huis wordt vuil water snel, hygiënisch en onzichtbaar afgevoerd. Bekijk nu zelf de producten in onze webshop om te zien welke toepassing het beste bij jouw situatie past.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht