Saloni

15 producten

Saloni is een Spaans tegelbedrijf, opgericht in 1971. Het begon als een klein bedrijfje, maar door zich voortdurend te blijven innoveren heeft dit Spaanse merk zich wereldwijd snel ontwikkeld. De tegels zijn dan ook over de hele wereld verkrijgbaar in talloze verkooppunten. Hier heb je de keuze uit zeer uiteenlopende wand- en vloertegels. Een ding hebben al deze tegels gemeen: een prachtig design en uitstekende kwaliteit. Immers is het bedrijf voortdurend bezig om een steeds beter product op de markt te brengen door continue bezig te zijn met innovatieve ontwikkelingstechnieken. Binnen deze vernieuwde ontwikkelingen zijn design en kwaliteit de belangrijkste aspecten. Daarnaast wordt er tijdens de productie van de tegels ook veel aandacht besteed aan het milieu. Het Spaanse bedrijf heeft zijn stroomverbruik en CO2-uitstoot de laatste jaren ver teruggedreven om op die manier zo min mogelijk schade aan het milieu te brengen. Dus kies jij voor Saloni, dan draag je ook nog eens een steentje bij aan het milieu.

Saloni tegels: voor ieder wat wils<./h2>

Saloni heeft tegels in allerlei soorten en materialen: steen, metaal, hout, cement, marmer en nog veel meer. Het Spaanse bedrijf streeft ernaar om een zo compleet mogelijk assortiment vloer- en wandtegels aan te bieden in een ruime variëteit van stijlen. Binnen deze diversiteit aan stijlen heb je ook nog de keuze uit diverse oppervlakte afwerkingen, kleuren en tinten alsmede verschillende formaten. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte tegel die perfect bij de ruimte past die je wilt betegelen. Daarnaast is het assortiment van Saloni ook zo samengesteld dat verschillende tegels uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worden. Combineer bijvoorbeeld een drukke tegel met print met een rustige houten vloer voor een speels en uniek effect. Deze ruime keuze in combinatie met hoge kwaliteitsstandaarden, innovatieve productietechnieken en het strakke design maken Saloni wereldwijd een geliefd product in vele huishoudens.

Saloni tegels bij Saniweb

Saniweb heeft een uitgebreide collectie Saloni tegels in haar assortiment opgenomen. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan de verschillende varianten in onze webshop. Bovendien profiteer je bij Saniweb altijd van de beste prijs en het beste advies. Onze sanitairspecialisten helpen je graag met het uitkiezen van een geschikte vloer- of wandtegel voor jouw badkamer, keuken of een andere ruimte. Heb jij dus een vraag over een van de vele tegels van Saloni, stel deze dan gerust via onze online chat aan een van onze medewerkers.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht