Rex

Rex

257 producten

Tegels van Rex hebben een luxueuze, Italiaanse uitstraling. Wanneer je graag een marmer effect wil hebben, dan kun je het beste kiezen voor tegels van Rex. Ook een houten uitstraling is mogelijk bij deze tegels. Veel verschillende mogelijkheden om jouw ruimte een mooie luxe uitstraling te geven. Bekijk in het grote assortiment van Saniweb alle tegels van Rex en kies een tegel die aansluit bij jouw wensen.

Jarenlang plezier met tegels van Rex

De fabriek waar de tegels gemaakt worden, bestaat sinds 1968. Vanaf deze periode heeft dit tegelmerk zich weten te ontwikkelen en wordt het merk zeer gewaardeerd door zijn gebruikers. Door de uitstekende productietechnieken waarmee de tegels van Rex tot stand komen, heb je jarenlang plezier. Deze kwalitatieve, keramische tegels voor de wand en vloer zijn kleur-, kras- en slijtvast. Ze zijn geïnspireerd op alle natuurlijke materialen, zoals hout, hardsteen en marmer. Hierdoor passen de tegels perfect bij veel verschillende interieurstijlen, omdat natuurlijke materialen vaak neutrale kleuren hebben en dit een goede combinatie is met andere kleuren en materialen.

Tegels van Rex zijn voor ieder vertrek

De tegels van Rex hebben uiteenlopende stijlen en verschillende maten. Wanneer je een ruimtelijke uitstraling wilt creëren, kies dan voor een groot formaat tegel. Hierdoor krijg je minder voegen en oogt de ruimte groter. De kleine tegels of langwerpige tegels staan bijvoorbeeld heel mooi als achterwand in je keuken. De uitstraling van de tegel zorgt direct voor een natuurlijke look in je vertrek. Door de natuurlijke uitstraling van de tegel en het keramische materiaal zijn de tegels geschikt voor ieder vertrek. Het formaat tegel hangt dus af van de grootte van de ruimte en of je een vloer of wand ermee wilt betegelen.

Bekijk onze producten

Wil je graag tegels met een luxueuze, Italiaanse uitstraling van keramiek? Bekijk dan de kwalitatief hoogwaardige tegels van Rex in de webshop van Saniweb. Je kan hier het uitgebreide assortiment vinden van vloer- en wandtegels. Bij Saniweb profiteer je van de beste prijs en worden je producten gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf 50,-.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht