Pressalit

134 producten

Het Deense merk Pressalit staat bekend om topproducten op het gebied van toiletzittingen. Pressalit is daarnaast toonaangevend als het gaat om keuken- en sanitairoplossingen voor mensen met een fysieke beperking.

Het Deense merk Pressalit staat bekend om topproducten op het gebied van toiletzittingen.

Pressalit is daarnaast toonaangevend als het gaat om keuken- en sanitairoplossingen voor mensen met een fysieke beperking. Met kwaliteit, design en gebruiksgemak hoog in het vaandel integreert Pressalit Deens design in elk huishouden. Drie redenen waarom ook jouw huis verfrissend Deens design kan gebruiken:

  • Duurzaamheid. Een toiletzitting van Pressalit is gemaakt om jarenlang elke dag comfort en gebruiksgemak te bieden. Hierdoor focust het merk zich op het creëren van een excellent design waarin schoonheid, comfort en functionaliteit gecombineerd zijn.
  • Elegantie. Pressalit ontwerpt toiletzittingen die op elegante wijze passen bij het decor van je badkamer en goed op het toilet passen voor optimaal comfort. Met een breed aanbod van toiletzittingen voor de meest verkochte toiletmodellen is het eenvoudig om je huidige toiletzitting te upgraden. Een Pressalit toiletzitting doet wonderen voor de uitstraling van het toilet
  • Stijlbepalend. Met de accessoires van Pressalit bepaal je de stijl en uitstraling van je huis. Elk huis moet de juiste accessoires hebben om je zo comfortabel mogelijk te voelen. De componenten die Pressalit maakt, zijn zowel praktisch als mooi om naar te kijken. Met deze gedachte heeft de Deense topfabrikant schitterende accessoires in het assortiment geïntroduceerd.

Pressalit Care

Leven zonder beperkingen is wat Pressalit Care nastreeft. De ontwikkelaars van dit merk van Pressalit accepteren niet dat fysieke beperkingen het dagelijks leven beïnvloeden. Met respect voor mensen en het recht op een goed leven worden producten ontwikkeld die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken. Pressalit Care producten zijn toegankelijk, zorgen voor flexibiliteit in het huis en maken het mogelijk om onafhankelijk te leven. Deze kernwaarde van het merk heeft schitterende producten als resultaat.

Zelf bekijken

Bekijk de producten van dit Deense topmerk op onze website om te zien wat er mogelijk is. Met producten op het gebied van badkamer, keuken en verschoningskamers is er een breed aanbod. De adviseurs van Saniweb vertellen je graag meer over wat dit merk te bieden heeft.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht