Novellini

Novellini

4090 producten

Novellini is een Italiaans bedrijf dat in 1966 is begonnen met de bewerking van smeedijzer en aluminium voor de productie van deur- en raamkozijnen. Sinds 1980 produceert zij ook douchecabines. Zo’n tien jaar later introduceert Novellini haar nieuwe wellness producten met stoomcabines en hydromassagebaden. Vanaf dit moment groeit het merk als een wellness merk, waarbij zij als doel heeft om het ontspannen in je eigen badkamer tot een nieuw level te brengen. De productfilosofie van Novellini is gebaseerd op het vergaren van kennis over de behoeften van de klant en hierop te anticiperen en oplossingen te bedenken. Alle producten van Novellini worden in Italië gemaakt, waardoor het Italiaans ambachtswerk is.

Waar staat Novellini voor?

Novellini producten hebben een modern en stijlvol design. Ze zijn een echte eyecatcher in elke badkamer. Omdat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, gaan deze jarenlang mee. Bij Novellini staat ontspanning centraal. Dit komt terug in alle producten. De douchewanden, baden en badwanden zijn op jouw persoonlijke wensen aan te passen, waardoor je optimaal kunt ontspannen in je eigen badkamer. Daarnaast is veiligheid, comfort en het vergemakkelijken van het leven ook belangrijk. Zo heeft Novellini douches die eenvoudig gebruikt kunnen worden.

Het kernassortiment van Novellini

De douchewanden van Novellini zijn het toonbeeld van comfort en stijl. Duurzaamheid is een van de speerpunten van de Novellini douchewanden, dankzij de aandacht voor hoogstaande materialen en innovatie. Daarnaast passen de douchewanden in elke badkamer, ongeacht de grootte en beschikbare ruimte. De douchewanden van Novellini zijn verkrijgbaar met een schuifdeur, een normale deur maar ook met een vouwdeur. Dit is ideaal voor badkamers met wat minder ruimte. Als laatste zijn de douchewanden unieke designobjecten die volledig op jouw wensen kunnen worden afgestemd. De douchewanden van Novellini zijn dus in elke badkamer een stijlvolle en praktische toevoeging.

Stijl je badkamer met Novellini

Naast douchewanden, baden en badwanden heeft Novellini ook badkameraccessoires. Denk hierbij aan een handdoekenrek, toiletrolhouder of zeepbakje. De serie FRAME is een totaaloplossing voor een badkamer waar bad, douche en accessoires goed op elkaar zijn afgestemd. De accessoires van Novellini zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, al is het merendeel uitgevoerd in de kleur zwart. Dit zorgt voor een stijlvolle en tegelijkertijd chique uitstraling.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht