Neoperl

119 producten

Neoperl is van oorsprong een Duits-Zwitserse onderneming die innovatieve oplossingen biedt voor de sanitair industrie. Overal waar je te maken hebt met stromend water, kun je de producten van Neoperl tegenkomen.

Neoperl is van oorsprong een Duits-Zwitserse onderneming die innovatieve oplossingen biedt voor de sanitair industrie. Overal waar je te maken hebt met stromend water, kun je de producten van Neoperl tegenkomen. Deze zijn als het ware ‘verborgen’ binnen kranen waardoor je hier vaak niet van bewust bent, terwijl miljoenen mensen elke dag de producten van Neoperl gebruiken. Deze reguleren bijvoorbeeld de stroomsnelheid van het water, beschermen het drinkwater of geven vorm aan de waterstroom.

Het brede assortiment van Neoperl

Het assortiment van Neoperl bestaat uit verschillende producten van hoge kwaliteit, waaronder het volgende:

  • Beluchters. Beluchters kom je tegen in vrijwel iedere kraan. Deze zorgen niet alleen voor een mooie waterstroom, maar verzachten ook het geluid van stromend water. Wil je een milieuvriendelijke kraan? Kies dan voor een beluchter die is uitgerust met de PCA® technologie. Deze werkt waterbesparend.
  • Keerkleppen. Terugstroming in kranen en installatiesystemen wordt voorkomen met keerkleppen van Neoperl.
  • Doorstroombegrenzer. Een doorstroombegrenzer zorgt voor een constante waterstroom, ongeacht de waterdruk.
  • Supply slangen. Neoperl biedt verschillende supply slangen voor kranen, wasmachines, toiletten en badkuipen. Wil je je huidige slang vervangen? Ook dit is mogelijk omdat de slangen gemaakt zijn van PEX.
  • Doucheslangen. Voor elke douche kun je de geschikte slang vinden in het brede assortiment. De slangen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en coatings.
  • Keukenslangen. Wil je extra comfort in de keuken tijdens het spoelen? Kies dan voor een keukenslang van Neoperl. Deze zijn zeer flexibel, licht van gewicht en hebben een glad oppervlak. Deze slangen zijn tevens geschikt voor andere toepassingsgebieden, zoals kapsalons of douchesystemen.

Duurzaamheid staat voorop

Vooral in deze tijd is water een belangrijke grondstof waar we goed mee moeten omgaan. Neoperl streeft er daarom naar om duurzame producten te ontwikkelen die zowel water als energie besparen. Dit terwijl je nog steeds kan genieten van zoveel mogelijk comfort.

Bekijk de producten

Het gehele assortiment van Neoperl is te vinden in onze webshop. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de beste prijs en gratis bezorging bij bestellingen vanaf 50,-.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht