Mosa

Mosa

0 producten

Bij Mosa straalt al sinds de oprichting in 1883 de passie voor keramiek door in haar tegels. Met de magie van innovatieve Nederlandse designs produceert dit merk tegels uit de zuiverste grondstoffen. Het merk wil de klanten zo goed mogelijk ondersteunen door de filosofie achter cradle to cradle na te streven. Alle gebruikte materialen van een product krijgen een nieuw leven in een ander product. Het allerbeste Nederlands, doordacht design krijg je met tegels van Mosa.

Tijdloze esthetiek met Mosa

Door jarenlange ervaring en een grote geschiedenis in het produceren van keramische tegels komt de functionaliteit en het vakmanschap samen met de tijdloze esthetiek. Deze tegels gaan jarenlang mee en blijven door het allerbeste Nederlands design altijd van deze tijd. Door vanaf het productontwikkelingsproces samen te werken met klanten, voelt Mosa zich verbonden met elk project en kunnen zij hierdoor het beste anticiperen op de behoeften van klanten.

De stijl van Mosa

Het merk Mosa sluit naadloos aan op de eigentijdse, functionele en innovatieve ontwerpen van Nederland. Het strakke design, de puurheid en eenvoud van dit merk weerspiegelt het Nederlandse karakter. Alle ervaringen en de passie zorgen bij Mosa voor een voortdurende zoektocht naar de beste oplossingen. De tegels zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam.

Lokaal en wereldwijd

De productie van Mosa is lokaal, maar de keramische tegels worden wereldwijd toegepast. Het merk mag het Nederlands design in meer dan dertig landen vertegenwoordigen verspreid over vier continenten. Dit merk reikt verder dan alleen Nederland en daarom worden producten voortdurend onderzocht, ontwikkeld en verbeterd om aan de behoefte van de verschillende nationaliteiten te voldoen. Dit garandeert een service op maat om de toepassing van de tegels te vergemakkelijken voor iedere klant.

Bekijk de producten van Mosa

Op zoek naar keramische tegels met een innovatief Nederlands design? Kies dan voor tegels van het merk Mosa. Door het grote assortiment vind je altijd een tegel die aansluit bij je wensen en in het filtermenu kun je direct zien welke keramische tegel hier goed bij aansluit. Producten van Saniweb worden snel thuisbezorgd.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht