Megius

Megius

0 producten

Megius: de basis voor een prachtige douche

Megius is een Italiaans merk dat volledige douches produceert. Denk hierbij aan complete douchecabines en inloopdouches. Daarnaast kun je ook voor losse onderdelen bij dit merk terecht, zoals glazen zijwanden, magneetstrips en loopwieltjes. Kwaliteit en design staan hoog in het vaandel en het merk blijft innoveren. Dankzij de verschillende modellen, afmetingen en profielen zit er altijd een exemplaar naar wens voor jou tussen. Ben je op zoek naar een nieuwe douche en wil je meer weten van het merk Megius? Lees dan verder!

Italiaanse kwaliteit en design

Kwaliteit is een basiskenmerk voor de douches en doucheonderdelen van Megius. Dit zie je onder andere terug in het glas dat ze gebruiken. Het extra dikke veiligheidsglas van 8 mm kan tegen een stootje. Ook de magneetstrips, onderstrips en loopwieltjes voor de douchedeuren zijn van duurzaam materiaal zodat je er jaren plezier van hebt. Doordat Megius deze onderdelen ook los produceert, zijn ze bovendien gemakkelijk vervangbaar indien nodig. Naast kwaliteit zijn design en innovatie belangrijke aspecten van Megius douches. De douchecabines en inloopdouches zijn tot in de puntjes afgewerkt, wat ze een oogverblindende uitstraling geeft. Wat dacht je van een glazen inloopdouche met een mat zwart profiel? Uniek én stijlvol!

Het aanbod van Megius bij Saniweb

Bij Saniweb kun je terecht voor diverse inloopdouches, douchecabines, douchedeuren en zijwanden van het Italiaanse Megius. De producten zijn onderverdeeld in twee series: Stile Libero en Solodoccia.

  • Inloopdouche

De inloopdouches bestaan uit één douchewand, vaak van glas en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Bovendien zit er een stabilisatiestang bij waarmee de douchewand stevig op zijn plek staat.

  • Douchecabines

Een douchecabine is volledig gesloten. De douchecabines van Megius zijn kwartrond met een draaideur, wat veel ruimte bespaart. Dit is ideaal wanneer je een kleine badkamer hebt.

  • Douchedeuren en zijwanden

Met losse draaideuren en douchewanden kun je zelf een douchehokje creëren zoals jij dat wilt. Bij Megius kun je gaan voor een draaideur met vastewand, wat betekent dat een deel van de deur niet meedraait en daarmee bespaar je ruimte. Ook kun je gaan voor smalle draaideuren in de hoek of één grote draaideur die zowel naar binnen als naar buiten open kan. De mogelijkheden zijn eindeloos en het design is altijd feilloos!

Bekijk onze producten

Ben je op zoek naar een nieuwe douche? Wellicht een inloopdouche, douchecabine of douchedeuren en zijwanden? Neem een kijkje in het assortiment van Italiaans A-merk Megius. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de beste prijs.


Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht