Magnum

81 producten
MAGNUM vloerverwarming staat voor comfort, veiligheid en controle: de verwarmingssystemen laten je kennismaken met luxe in je badkamer, zijn veilig en beschikken over een controlesysteem voor een interactieve bediening.

Met behulp van innovatieve technologieën zorgen de MAGNUM vloerverwarmingssystemen voor een voor jou aangename temperatuur in de badkamer. Klinkt dat niet heerlijk als je net onder de douche uitstapt of in de winter ’s ochtends je warme bed moet verlaten?

Pure ontspanning met MAGNUM vloerverwarming

De badkamer is een ruimte waar we ons geregeld even terugtrekken om ons hoofd leeg te maken. Een aangename temperatuur helpt je ontspannen en volledig tot rust te komen. MAGNUM vloerverwarming zorgt voor een constante temperatuur die zich door je badkamer verspreidt. Wanneer je dit eenmaal gewend bent, wil je nooit meer zonder.

Elektrische vloerverwarming

MAGNUM vloerverwarming is een comfortabele manier van verwarmen en daarom zeer geschikt voor in de badkamer. De warmte verspreidt zich gelijkmatig vanuit het vloeroppervlak waardoor de hele ruimte aangenaam aanvoelt. MAGNUM vloerverwarming kent drie verschillende systemen:

  • MAGNUM Mat. De naam zegt het al, bij deze vorm van vloerverwarming wordt er gebruik gemaakt van een vloerverwarmingsmat. Deze mat is speciaal ontwikkeld om op een bestaande tegelvloer of op een afwerkvloer te installeren. Het voordeel van deze mat is dat hij direct onder de oppervlakte ligt, waardoor je de warmte snel voelt.
  • MAGNUM Cable. Om ook cementvloeren van MAGNUM vloerverwarming te kunnen voorzien, is MAGNUM Cable ontwikkeld. Hierbij gaat het om kabels die met tape worden bevestigd tussen de betonnen vloer en de badkamertegels.
  • MAGNUM Foil. Wanneer (een deel) van je badkamer of een andere vloer in de woning is voorzien van hout of parket en je toch vloerverwarming wilt, is MAGNUM Foil de oplossing. Dit is een dun vloerverwarmingssysteem dat zichzelf gelijkmatig opwarmt en voorzien is van een temperatuurbegrenzer.

Producten bekijken

Vind jij het prettig om te genieten van een constante aangename temperatuur in je badkamer? Bekijk dan alle producten van MAGNUM vloerverwarming op onze website en ontdek wat er in jouw badkamer mogelijk is.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht