Magica 1983 S.r.l.

146 producten

Magica ontwerpt en produceert badkamertegels in Italië volgens de laatste keramische technieken, voor zowel de muur als de vloer. De tegels zijn beschikbaar in verschillende natuurlijke kleuren en gemêleerde patronen, waardoor ze elke badkamer voorzien van een warm en stijlvol uiterlijk.

Het merk Magica

Sinds 1983 maakt Magica bezig badkamertegels met een hoge kwaliteit en een tijdloze en tegelijkertijd trendy look. Ze volgt hierbij altijd de laatste trends op het gebied van keramiek. Het merk is net als de producten die ze maakt erg verfijnd en chique. In de tegels zie je terug dat Magica echt oog heeft voor detail. Ze biedt een uitgebreid aanbod muur- en wandtegels, die variëren in stijlen en afwerkingen. Op die manier vormen de tegels voor zowel klassieke als moderne badkamers een passende toevoeging.

Collecties

Bij Saniweb verkopen we verschillende Magica collecties.

Argile. De terracotta tegels uit de Argile-serie zijn verkrijgbaar in verschillende gemêleerde, warme aardekleuren als antraciet, bruin en beige. Elke tegel beschikt over zijn eigen, unieke patroon en is te bestellen in verschillende afmetingen.

Blues. De tegels van de Blues collectie zijn gemaakt van porselein en zijn allemaal voorzien van een zwarte kleur. De Blues-tegels bestaan uit oneindig veel variaties van een geaderd patroon.

Woodtime. De Woodtime serie biedt tegels die haast niet te onderscheiden zijn van echt hout. Het voordeel van deze tegels is dat ze beter tegen het vocht van de badkamer kunnen dan echt hout, waardoor deze tegel een unieke toevoeging aan je badkamer is. Ze passen zowel bij een moderne, minimalistische badkamer als een landelijke.

Blendstone. De tegels van de Blendstone-serie zijn uitgevoerd in verschillende, natuurlijke kleuren. De afmeting van de tegels zijn groter dan standaard badkamertegels, waardoor ze geschikt zijn voor ruime badkamers en overige ruimtes.

Bekijk de producten

Behoefte aan een wand- of muurtegel die voor dat natuurlijke, luxueuze wellnessgevoel zorgt in jouw badkamer? Bekijk dan de verschillende collecties van Magica in de webshop van Saniweb, die bestaan uit tegels met gevarieerde kleuren, patronen en afwerkingen.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht