Looox

348 producten
Het doel van LoooX is om van ieder badkamerbezoek een heerlijk moment te maken. Een moment waarop men helemaal tot rust kan komen en in stijl kan genieten van luxe en comfort.

De collectie spiegels en specials staat voor stijl, design en kwaliteit. Precies wat je nodig hebt voor deze ultiem ontspannende momenten. LoooX tilt je badkamer dan ook naar een hoger niveau waardoor je eindeloos kan genieten.

Spiegels

Looox kent een breed assortiment aan spiegels. Dit zijn echter geen alledaagse spiegels zoals je gewend bent. De spiegels zijn strak en innovatief en kenmerken zich door technische snufjes zoals een geïntegreerde verwarming waardoor je voorgoed afrekent met een beslagen spiegel na het douchen of badderen en de keuze voor (geïntegreerde) verlichting. Het merk kent verschillende series die stuk voor stuk met zorg zijn ontwikkeld en perfect in de moderne badkamer passen. Dankzij het ruime assortiment is er volop keuze in vormen en maten en bovendien is ook maatwerk mogelijk.

Specials

Naast spiegels beschikt het merk ook over zogenoemde specials:

  • LoooX Closed serie. Deze serie geïntegreerde RVS reserverolhouders en inbouwtoiletrolhouders bevat zeer moderne oplossingen om een einde te maken aan de vaak wat rommelige toiletrollen in de badkamer of het toilet.
  • LoooX BoX. LoooX BoX combineert functionaliteit en schoonheid in de doucheruimte. Deze kant-en-klare RVS inbouwnis is strak van vorm, eenvoudig wat betreft uiterlijk en ideaal om shampoo en andere douchespullen in te zetten. De inbouwnis is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren onder de naam Colour BoX.
  • LoooX Shelf. Deze moderne variant van de traditionele planchet, een wandhangend plankje boven bijvoorbeeld de wastafel of het bad, geeft dankzij de onzichtbare ophanging een strakke look aan je badkamer. Daarnaast is het ideaal om extra spulletjes op uit te stallen.

Bekijk het assortiment van LoooX

Ben je enthousiast over de innovatieve spiegels en moderne specials van LoooX? Bekijk dan alle producten op onze website en verwen jezelf met luxe en comfort in je eigen badkamer.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht