L'Antic

L'Antic

101 producten

L’Antic tegels hebben de oorsprong liggen bij een Spaanse tegelfabrikant. Deze staat bekend om een perfecte combinatie tussen rustieke charme en traditionele stijl in de tegels van L’Antic. De handgemaakte tegels hebben een echte Spaanse uitstraling en met deze tegels haal je dan ook puur vakmanschap in huis. Alle tegels hebben een buitengewoon ontwerp en door de neutrale kleuren zijn de tegels goed te combineren met andere tegels van Saniweb.

Unieke designs met L’Antic

De L’Antic tegels zijn voornamelijk mozaïek tegels die allemaal een uniek ontwerp hebben. Van blanke, metallic stenen designs tot aan strakke, witte tegels. Met de L’Antic tegels kun je alle kanten op. Het leuke aan mozaïek tegels is dat je wand een speelse look krijgt en een bijzondere uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer waarin neutrale tegels op de muur zijn geplaatst en L’Antic tegels in het gedeelte van de inloopdouche. Door deze tegelindeling krijgt je badkamer direct een Zuid-Europees tintje.

Verscheidenheid of eenheid

Door in een badkamer overal dezelfde tegel te plaatsen creëer je eenheid. Dit straalt veel rust uit en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ook kun je juist kiezen om verschillende tegels te plaatsen of bijvoorbeeld mozaïek tegels. Hiermee kun je een hele luxe sfeer creëeren. Kies je voor tegels met een metallic, witte of een zilveren look erin, dan heb je gegarandeerd een chique uitstraling. Het lijkt net of je je in een wellness bevindt. Wil je meer een natuurlijke uitstraling creëren? Dat kan ook met de stenen mozaïek. Geef je badkamer een luxe, chique of natuurlijke uitstraling met de tegels van L’Antic.

Bekijk de tegels van L’Antic

Op zoek naar mozaïek tegels met een Spaanse look? Bekijk dan alle producten van L’Antic in de webshop van Saniweb. De producten kun je direct bestellen via de webshop en bij Saniweb profiteer je altijd van de beste prijs.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht