Kronos

15 producten
De elegante tegelcollectie van Kronos bestaat uit keramische tegels die niet te onderscheiden zijn van natuursteen. De prachtige tegels in warme natuurtinten uit de verschillende series maken van elke woonruimte een stijlvol geheel. Lees meer over de Kronos vloer- en wandtegels van Saniweb.

Kronos series met natuursteen uitstraling

Tegels van het Italiaanse merk Kronos zijn bij Saniweb verkrijgbaar in verschillende series. Door de diverse afwerkingen en natuurkleuren bieden ze je woonruimte allemaal een andere uitstraling. De serie Carriere de Kronos heeft gemêleerde, matte tegels in het assortiment in zachte aardetinten. De Terramara serie daarentegen bestaat uit tegels met diepere kleuren en is grotendeels in glans uitgevoerd. Voor tegels met een ruwere oppervlaktestructuur is de Vintage serie een aanrader.

Kronos tegels in houtlook

De Kronos Wood Side serie biedt prachtige tegels met houtlook compleet met natuurlijke oneffenheden als knoesten en houtnerven. De tegels zijn verkrijgbaar in mozaïekvorm die aan de wand mooi tot hun recht komen. Voor de vloer kies je tegels in strookvorm die dicht tegen elkaar aan gelegd worden en niet te onderscheiden zijn van een houten vloer. Een fijne bijkomstigheid is dat keramische tegels gemakkelijker te onderhouden zijn dan hout, vooral in natte ruimtes.

Het merk Kronos

Kronos tegels vinden hun oorsprong in Italië waar de keramische traditie onderdeel van de cultuur is. Het bedrijf produceert al meer dan dertig jaar luxe tegels. Ze zijn experts in de branche en staan garant voor continue productinnovatie. Dat resulteert in tegels van hoogwaardige kwaliteit met een luxe uitstraling.

Meer weten?

Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij beantwoorden graag al je vragen en kunnen je helpen de juiste keuze te maken. Bovendien ben je bij Saniweb verzekerd van de laagste prijs garantie en geniet je van een snelle thuisbezorging en gratis retournering.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht