Kermi

Kermi

1112 producten

Een Kermi douche is altijd een speciale plek in huis. Dankzij de stijlvolle glazen douchewanden van Kermi gaat de douche subtiel op in het badkamerdesign, terwijl je toch een plek voor jezelf hebt.

Onder een douche van Kermi krijg je nieuwe energie en vergeet je de dagelijkse stress. Het douchedesign van Kermi wordt vormgegeven door:

  • Douchevloeren. Douchevloeren van Kermi laten je niet alleen nog meer van de douche genieten, ze zijn puur visueel ook een geweldige aanwinst voor je badkamer. Door de nieuwste technologieën zijn Kermi douchewanden heel makkelijk te reinigen. Je hebt de keuze uit punt- en lijndrainage.
  • Kermi Walk- in douches. Met een walk-in douche van Kermi is elke dag bijzonder. Met dit type douche trakteer je jezelf op een exclusief moment van ontspanning en welzijn. Het grote glazen paneel dat de doucheruimte van de rest van de badkamer scheidt geeft een zeer ruimtelijk gevoel. De constructie wordt gevormd door hoge kwaliteit stabilisatoren en robuust veiligheidsglas.
  • Fitting douchewanden. Het principe van de Kermi fitting douchewanden is less is more. Deze douchewanden kennen geen franje en hebben een frameloze constructie. De douchewanden zijn perfect te plaatsen op elke ondergrond. De wandprofielen zijn onzichtbaar voor een nog puurdere uitstraling.
  • Splash guards voor het bad. Kermi heeft niet alleen douchewanden, maar ook spatschermen voor bij het bad. Met een Kermi splash guard tover je het bad in een handomdraai om tot een volledige douche. Het scherm sluit perfect aan op de badrand, zodat er geen water op de vloer spettert. Splash guards zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties en in goedkoper plastic, glad of gehard veiligheidsglas.

Kermi: liefde voor douches

Het Duitse Kermi heeft een grote voorliefde voor douches. Daar profiteer jij iedere dag weer van. Kermi gebruikt al haar kennis en ervaring om douches te maken die voor een geweldige ervaring zorgen.

Producten bekijken

Alle producten van Kermi vind je overzichtelijk weergegeven op Saniweb.nl. Bezoek onze webshop vandaag nog en bekijk het assortiment hoogwaardige sanitair oplossingen van Kermi.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht