Johnson

0 producten

Het Britse merk Johnson biedt tegels die op een simpele manier een prachtige extra touch geven aan je badkamer. De tegels hebben een retro uiterlijk dat in een modern jasje is gestoken. Het merk heeft wand- en vloertegels van keramiek en porselein in oneindig veel kleuren en designs. Met meer dan honderd jaar ervaring heeft Johnson een unieke collectie opgebouwd. Bovendien hebben de tegels een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk de producten van Johnson op onze webshop en lees meer over de mogelijkheden.

De mogelijkheden.

Op onze webshop heb je de keuze uit drie verschillende series tegels van Johnson:

Prismatic Gloss: Deze serie bestaat uit glanzende wandtegels in verschillende felle kleuren, van geel tot blauw. Ideaal voor een mozaïek-achtig effect in de badkamer. Hiermee creëer je een opvallend uiterlijk.
Prismatic Satin: De wandtegels uit deze serie stralen rust uit. De tegels zijn in wit en zwart verkrijgbaar en in verschillende maten.
Prismatic Victorian: Voor een gewaagde keuze in de badkamer kies je voor de tegels uit deze serie. Met kleuren als donkerrood en oudroze creëer je een echte eyecatcher.

Creëer een opvallende ruimte

Johnson is een merk dat graag met kleuren speelt en dat is te zien ook. Ze willen je laten zien dat ook felle kleuren goed tot hun recht komen in een badkamer of andere woonruimte. Want ook in andere ruimtes zijn tegels van Johnson een prachtige toevoeging. Het merk werkt graag samen met designers om zo tot het mooiste ontwerp te komen. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijke factor in het bedrijf. Johnson is dan ook een van de groenste bedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Je hebt hiermee gegarandeerd tegels waar je jarenlang zorgeloos van geniet.

Bekijk de producten

Ben je geïnteresseerd in de tegels van het britse merk Johnson? Bekijk dan de producten op onze webshop en bestel vandaag nog je product. Je profiteert van de scherpste prijs en je kiest zelf jouw bezorgmoment uit. Heb je nog vragen over een bepaald product? Onze online adviseurs staan je voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht