Intersan

0 producten
Het sanitairmerk intersan is van oorsprong Belgisch, maar is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat bekend is door heel Europa. In het jaar 1938 werden de eerste wasfonteinen ontworpen door intersan. Dit product behoort nog steeds tot een van de topproducten van het huidige assortiment. Wil je meer weten over de productlijn van intersan? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over het assortiment van intersan.

Sanitair van intersan

intersan is gespecialiseerd in wasgoten en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in sanitair van collectieve hygiëne installaties. Het sanitairmerk levert wasgoten aan meerdere sectoren en ook bij Saniweb bieden wij een breed assortiment van de productlijn van intersan aan. Zo kies je voor een wasgoot die bij jouw smaak en behoeften past.

Het assortiment

De wasgoten van intersan beschikken over twee of meerdere kranen, waardoor deze zeer geschikt zijn voor sanitaire ruimtes waar meerdere personen tegelijk gebruik van kunnen maken. De goten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, variërend in breedte en het aantal kraangaten. In de goten zijn, afhankelijk van het model, tussen de twee en vijf kraangaten gemonteerd. Per wasgoot kunnen verschillende soorten kranen worden toegevoegd. Zo zijn sommige wasgoten geschikt voor elektrische kranen en andere weer voor bijvoorbeeld hendel- of zelfsluitende kranen. Daarnaast zijn er ook verschillende designs beschikbaar. Enkele wasgoten zijn voorzien van een spatbord, wat ervoor zorgt dat opspattend water de vloer niet kan bevuilen.

Bekijk de producten van intersan

Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van intersan? Bekijk dan alle producten van dit merk in de webshop van Saniweb. Dankzij de handige zoekfilters kun je gemakkelijk door de zoekresultaten navigeren en vind je de producten waar jij naar op zoek bent. Bovendien kun je de scherp geprijsde producten ook direct bestellen via de webshop.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht