Inca

0 producten
De tegels van Inca zijn uniek. Dat komt ten eerste doordat ze tijdloos zijn vanwege de weerspiegeling van de natuur. Daarnaast worden de tegels van Inca gemaakt volgens de laatste technieken.

Van over de hele wereld

Het assortiment van Inca bestaat uit wand- en vloertegels met bijpassende plinten en strippen, die - zoals net genoemd - zijn geïnspireerd door de natuur. Tegels met stijlen van over de hele wereld komen samen in de collectie van Inca. Denk hierbij aan de landen China, Turkije, Italië, Brazilië en Spanje. Deze tegels worden persoonlijk door vakmensen geselecteerd. Het resultaat is dat er voor iedere woonstijl een bijpassende tegel te vinden is in het assortiment van Inca.

Voor ieder wat wils

Het klassieke interieur bijvoorbeeld. Dit is al jaren een veel voorkomende stijl in huizen. Inca heeft hiervoor een mooie reeks aan tegels die zijn geïnspireerd op ontwerptradities uit het verleden. Deze tegels stralen een elegante, maar soms ook een robuuste stijl uit. Houd je van een landelijke stijl? Dan heeft Inca tegels met veel aardetinten en gemaakt van natuurlijke materialen. Heeft je woning een moderne inrichting? Dan kun je ook bij Inca terecht. De collectie bevat modieuze tegels met een sober design. Deze tegels hebben bijvoorbeeld een strakke belijning en vaak een glad oppervlak, waardoor ze perfect bij passen bij een moderne woonstijl passen.

Kortom, door het ruime assortiment passen de tegels bij vrijwel welk interieur. Voor ieder wat wils dus! Bovendien zijn de tegels uit de collectie van Inca niet alleen geschikt voor de badkamer of keuken, maar ook voor de woonkamer. Het assortiment van Inca bevat bijvoorbeeld wand- en vloertegels met een mooie beton- of natuursteenlook of prachtige tegels met houtstructuur.

Meer inspiratie opdoen?

Ben je enthousiast over het ruime assortiment van Inca? Laat je inspireren door de producten op de website van Saniweb. Bij Saniweb ben je gegarandeerd van de beste prijs.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht