Imola

259 producten

Ben je op zoek naar vloer- en/of wandtegels voor in je badkamer? Dan ben je bij Imola aan het juiste adres. Door het grote assortiment tegels van Imola, zit er gegarandeerd een gewenste tegel tussen voor jouw sanitaire ruimte. Ben je benieuwd naar de producten van Imola? Lees dan verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb.

Het assortiment tegels van Imola

Imola Ceramica bestaat al sinds 1874 en is hiermee de oudste tegelfabrikant van Italië. Het grote assortiment van Imola bestaat uit vloer- en wandtegels van hoge kwaliteit. Het merk heeft een goede naam opgebouwd en behoort in Italië tot een van de drie grootste tegelfabrikanten. Deze tegels reflecteren de laatste trends in de wereld van architectuur en interieur. Imola Ceramica kan aan elke gewenste stijl voldoen door de verschillende mogelijkheden in klassieke, traditionele en moderne tegels.

De verschillende series van Imola Ceramica

Imola Ceramica biedt veel verschillende vloer- en wandtegels, waardoor er voor iedere badkamer de gewenste tegel verkrijgbaar is. Wil jij een moderne stijl creëren in je badkamer, dan kies je voor de collectie 'Re_Micron' van Imola Ceramica. Ga jij liever voor een industriële stijl? Kies dan voor de betonlooktegels van de collectie 'Riverside' of voor de zwarte tegels uit de collectie 'Rocker' van Imola Ceramica. Wil je de tegels als echte eyecatcher in je badkamer hebben? Dan is de collectie 'Via Veneto' misschien iets voor jou. Deze collectie bestaat uit verschillende patroontegels die een bijzondere uitstraling aan jouw badkamer geven. Al met al: voor iedere badkamerstijl zijn mogelijkheden aanwezig binnen het assortiment van Imola Ceramica!

Bekijk onze producten

Ben je benieuwd geworden naar de producten van Imola Cermica? Je kunt de kwalitatief zeer hoogstaande producten van Imola bekijken in de webshop van Saniweb. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop van Saniweb en profiteer van een uitgebreid assortiment, de beste prijs en een snelle levertijd.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht